Zirvede Haber

Bursa’da Galericilik İklimi Reba Otomotiv ile Değişti….

Bursa’da Galericilik İklimi Reba Otomotiv ile Değişti….

Ticaret Bakanlığı, taşıt alımlarında taksit imkanı sağlayan bir karar aldı? Peki bu kararı bankalar mı, galericiler mu uygulayacak? Konuyu Bursa da sektörün kendi alanında lider kuruluşlarından olan Reba Otomativ San Tic Ltd Şti sahibi Recep Batuhan Özkan’a sorduk.

Özkan; “Öncelikle hoş geldiniz. Reba Otomotiv olarak Bursa Otokoop’taki showroom alanımızı ve satış ofisimizi genişlettik. Elimizdeki araç sayısından dolayı otokoop’taki yerimiz bizim ihtiyaçlarımızı karşılamamaya başladı ve bizde genişletme kararı aldık. Şuan da yeni showroom’uz yani halk arasındaki deyimle galerimiz %300 genişlemiş durumda. Artık araçlarımızın %80’lik kısmını kapalı alanımızda tutabileceğiz. Buda bizim için daha hızlı bir aktif satış potansiyeli oluşturacak ve araçlarımızı daha iyi muhafaza edebileceğiz.” dedi. Sözlerinin devamında özkan; “Müşterilerimiz daha rahat araç inceleyebilecek. Duyarlı müşterilerimiz ve dostlarımızdan sayısız çiçek ve tebrik mesajı ve ziyaret aldık Reba Ailesi olarak herkese çok teşekkür ediyor , saygılarımızı sunuyoruz. Bursa da galericilik iklimi Reba Otomotiv ile değişiyor…” dedi.

Reba Otomotiv’den; BANKA EKRAN SİSTEMİ REBA OTOMOTİV’DE…

Özkan; “Tüm bankalarla ortak çalışıyoruz ve banka ekran sistemi bizde de mevcut. Krediyi çekecek müşterimize hangi araca karar kıldığını öğrenip peşinata göre en düşük faizli kredi çıkarma imkanımız var. Tüm bankalarla ortak çalışıyor ve aynı ekranı takip ediyoruz. Kredi oran ekranımız günlük Banka ekranı faiz oranları aynı şekilde eğer siciliniz krediye uygun ise ödeme direk bankadan hesabımıza düşüyor ve aynı şekilde ödeme planı da yani banka ile görüşme işiniz kalmıyor. Tüm kredi işlemleri araç alımı Reba Otomotiv de son buluyor aracınızı alıp gidiyorsunuz. Tüm değerli müşterilerimizi sorunsuz “Experts Raporlu” araç alımına Reba Otomotiv’e bekliyoruz. Her zamanki gibi tek Gayemiz Sorunsuz Müşteriler = Köklü Dostluklar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ