Zirvede Haber

KARAMAN’DAN DÜNYA’YA ÜRETİYORUZ.

KARAMAN’DAN DÜNYA’YA ÜRETİYORUZ.

Daha sağlıklı evcil hayvanlar yetiştirmeye giden yolda öncü firmalar arasında olmak, insanlığa ve canlarımıza doğal, pratik, ekonomik ve zengin seçenekli çözümler sunmak, çevre bilincine sahip, teknolojiye ve insana yatırım yapan, birlikte başarmayı ve müşteri memnuniyetini daima ön planda tutan, değer yaratan, planlı büyümeyi amaçlayan ve bu başarıyı bölgesel pazardan, uluslar arası piyasalara taşıyarak global bir marka olup ithalat ve ihracat alanında güvenilir bir firma olmayı hedeflemiştir. 

Farkımız

Hayvanları seviyoruz, onları gerçekten çok seviyoruz. Hiçbir şey bize ıslak bir burun ve pürüzlü bir kuyruktan daha fazla neşe vermiyor. Ama bu ülkenin hayvanları için endişeleniyoruz. Yiyecekleri yoğun olarak işlendiğinden sağlıklı bir beslenme alamadıklarından endişeleniyoruz. Yiyecekleri aynı gün, her gün, yıllar içinde ölçülen bir raf ömrüne sahiptir ve buzdolabında bile olması gerekmez. Dahası, onlarca yılda değişmedi.

Hayvanların daha iyi ve güzelini hak ettiğini düşünüyoruz. Dengenin çeşitliliğin en iyisi olduğuna, bileşenlerin tazeliğinin ve kalitesinin önemli olduğuna inanıyoruz. Amacımız taze, doğal ve lezzetli evcil hayvan gıdaları üretmek ve  sadece şanslı olanlardan değil, tüm hayvanlar için gerçekleştirmektir.

DOĞRUDAN SATIŞ STRATEJİSİ

Fitmama, doğrudan satış stratejisi ile üretmiş olduğu mamaları arz ve talep planlaması yaparak üretim yapmaktadır. Günlük üretilen mamalar fitmama.com.tr sanal mağazamızda kısa sürede doğrudan tüketicilere taze olarak bekletilmeden sunulmaktadır.  Ürünlerimiz doğrudan mağazamızda hiç bir distribütör, toptancı, aracı, bayii maliyetleri olmadan direk tüketicilere uygun fiyatlarla sunulmuştur.

Doğrudan satış sistemi;

Üretimden çıkan ürünlerin direk son kullanıcı müşterilere aracısız olarak pazarlanmasını ilkesine dayanır. Üretilen ürünler fabrika satış mağazamızda doğrudan son kullanıcılara sunulur. Ürünler arz talep dengesi gözlemlenerek uygun stratejilerde üretilerek tazeliği ve lezzeti korunur. Doğrudan satış mağazamızla aradaki temsilci, bölge dağıtıcısı, toptancı  girdileri bertaraf edilerek ekonomik anlamda tasarruf sağlanmış ürün kalitesi yükseltilmiştir.

Fitmama’nın ürettiği mamalar en kısa sürede müşterileri ile buluşmaktadır, mamaların tazeliği ve lezzetinde oluşan farklılık  sektörde tercih edilen mama markaları arasında haklı gururumuz olmuştur.

Numune talebi

Kedi ve köpek mamalarımızı satın almadan önce numune paketlerden talep ederek deneme yapabilirsiniz. Ürün sayfası üzerinde ki paket seçin butonundan ürünle ilgili numune talebi oluşturabilirsiniz.

BARINAKLARA MAMA GÖNDERİMİ

Fitmama ailesi olarak sosyal sorumluluk düşüncesiyle hayvan barınaklarına, koruma merkezlerine veya diğer bakım evlerine kolay bir şekilde mama gönderimi yapabilirsiniz. Sepetinize eklediğiniz ürünleri teslimat sayfasında ürünü barınaklara gönderiniz linkini seçerek mama gönderimi yapabilirsiniz.

FİTMAMA EVCİL HAYVAN MAMALARI

Organize Sanayi Bölgesi 5.Cadde No: 8

Karaman / TÜRKİYE

Tel. +90 338 2241556

info@fitmama.com.tr

destek@fitmama.com.tr

www.fitmama.com.tr

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ