Zirvede Haber

TIR’ın sürücüsü Faruk E… gözaltında

TIR’ın sürücüsü Faruk E… gözaltında

Bursa’da freni patlayan tır dehşet saçtı. Yolun karşı şeridine geçen tır, önüne gelen araçları biçti. Bursa Valisi Yakup Canbolat olay yerinde yaptığı açıklamada 3 ölü, 9’u ağır 21 yaralının olduğunu açıkladı. Kaza anlarının görüntüleri kameralara yansıdı. Feci kazada ölen kişilerin kimlikleri belli oldu. Öte yandan TIR’ın sürücüsü Faruk E., gözaltına alındı. Sürücü hakkında Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

YOL TRAFİĞE AÇILDI

Olay nedeniyle ulaşıma kapanan yolun Bursa’ya gidiş şeridi, Ankara istikametine ters yönden kontrollü olarak ulaşıma açıldı. Bursa yönüne trafik ise alternatif yollardan sağlanıyor.

Tır hariç kazaya karışan araçlar, çekicilere yüklenerek götürüldü. Halen kapalı olan Ankara istikametinde bulunan tırın kaldırılması için çalışmalar ise sürüyor.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU 

Barakfakih mevkisinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 3 kişinin Basri Gümüş, Ahmet Ömeroğlu ve Semih Ural olduğu belirlendi. Çift yönlü olarak yaklaşık 4 saattir kapalı olan Bursa- Ankara karayolu, kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasıyla birlikte tek şeritten trafiğe açıldı. 

TIR SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan TIR’ın sürücüsü Faruk E., gözaltına alındı. Sürücü hakkında Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Ekiplerin yol üzerindeki temizlik çalışmaları devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ