Zirvede Haber

Bursa’ya Patron Olmak İçin Değil, Güzel Bir Temsilci Olmak İçin Geliyoruz!

Bursa’ya Patron Olmak İçin Değil, Güzel Bir Temsilci Olmak İçin Geliyoruz!

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Parti) Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, İl Başkanı Serkan Özgöz ve yönetim kurulu üyeleri, EnBursa.com’a gerçekleştirdiği ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. DEVA Partisi’nin birinci yılını geride bıraktığını dile getiren Dalgın, pandemi süreci ile aynı zamana gelen bu dönemde teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını ve olası bir seçime girme hakkını elde ettiklerini söyledi. Dalgın, geride bıraktıkları bir senede oluşturmak istedikleri yeni siyaset tarzı ile halkın önüne çıktıklarını ve karşılığını da pozitif dönüşlerle aldıklarını dile getirdi. Dalgın, “İlk senemizde vatandaşa dokunarak kendimizi tanıttık. İkinci senemizde ise temasımızı artıracağız” diye konuştu.

TEMELİ DERİN KAZDIK

Dalgın, büyükşehirde teşkilatlanma konusunda ‘Temeli daha derin kazdık’ diyerek başarılı bir süreç geçirdiklerini dile getirdi. DEVA Partisi’nin seçime girme hakkı kazanmasını da değerlendiren Dalgın, “Teşkilatlanma sürecinde hızlı hareket etmemizin birinci sebebi erken seçim ihtimali değildi ancak bu durumu da göz ardı etmeden hareket ettik” değerlendirmesinde bulundu.


ANKET DEĞİL SOKAK ÖNEMLİ

Kamuoyu ile paylaşılan seçim anketlerinde DEVA Partisi’nin oy oranının düşük görünmesinin kendilerini rahatsız etmediğini kaydeden Dalgın, “Anketleri gerçekçi bulmuyoruz. Zira bu çalışmalar pandemi döneminde biraz daha varsayım üzerinden şekillendi. Ancak DEVA’nın sokaktaki karşılığına, sosyal medyadaki video izlenme sayılarına ve internet aramalarındaki istatistiğe baktığımız zaman Genel Başkanımız Ali Babacan’a olan teveccühün ne denli fazla olduğunu görebiliyoruz” dedi.

VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ

Ekonomik sıkıntıların Türkiye’de büyük bir problem olduğunun altını çizen Dalgın, önceki gün Kapalı Çarşı’daki temaslarında vatandaşın mevcut durumdan şikayetçi olduğunu söyledi. Pandemi ile birlikte esnafın kazancının ciddi boyutta azaldığını belirten Burak Dalgın, “Bize yapılan geri dönüşlerde memnuniyetsizlik ve bıkkınlık görülüyor. Bursa gibi Türkiye’nin özeti konumundaki bir şehirde görülen bu tablo önemli bir veri ortaya koyuyor” ifadelerini kullandı.

BURSA’DA ÇALIŞMA EKSİKLİĞİ VAR

Bursa’nın tarih, turizm ve gastronomi alanlarında Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden biri olmasına karşın ‘Turizm Destinasyonu’nda 3-4 ay önce yer aldığını hatırlatarak “Bursa her alanda çok önemli bir potansiyele sahip. Her bir özelliği için ayrı çalışmalar yapılabilir. Yalnızca Yaren leylek için bile önemli bir turizm durağı olabilir ancak bu konuda çalışma eksikliği yaşanıyor” dedi.

BABACAN BURSA’YA GELİYOR

Bursa’nın yönetimsel açıdan ciddi problemleri olduğunu ifade eden Dalgın, “Bursa, konumu ve gücü itibarıyla Türkiye için çok önemli bir şehir. Ben, DEVA Partisi Genel Başkanı olarak Bursa’nın patronu değil yalnızca temsilcisi olabilirim” diye konuştu. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın yakın gelecekte Bursa’ya gelerek temaslarda bulunacağını aktaran Burak Dalgın, ildeki teşkilatlanma sürecinden memnun olduklarını ve DEVA Partisi’nin önümüzdeki süreçte şehir siyasetinde daha etkin bir rol oynayacağını da sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ