Zirvede Haber

Beils, dünyaca ünlü eğitim duayeni Bill Martin ile Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nde

Beils, dünyaca ünlü eğitim duayeni Bill Martin ile Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nde

Online İngilizce eğitiminin lider markası Beils, dünyaca ünlü eğitim duayeni Bill Martin’le Eğitim Teknolojileri Zirvesi’ne katılıyor. Beils’ın Okul Liderliği Danışmanı olan Bill Martin, eğitim profesyonellerine yeni liderlik anlayışı hakkında önemli bilgiler verecek.

Online İngilizce eğitiminin küresel başarıya sahip lider markası Beils, Okul Liderliği Danışmanı olan dünyaca ünlü ödüllü yazar ve eğitimci Bill Martin ile Eğitim Teknolojileri Zirve’sine (ETZ) katılıyor. Zirvede eğitim sektörünün liderlerine hitap edecek olan Bill Martin, Beils adına gerçekleştireceği sunumda, etkin liderliğin nasıl yapılması gerektiğine dair strateji ve öğretiyi paylaşırken, bu süreci dünya çapında 180 okulda nasıl yürüttüğüne dair örneklerle açıklayıp destekleyecek. Online platformda yapılacak sunum, 6 Mart 2021 Cumartesi günü saat 17:15-18:00 saatleri arasında Einsten salonunda gerçekleşecek.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nde okulların yeni eğitim vizyonunun planlanması ve eğitimde yeni liderlik anlayışından bahsedecek olan Bill Martin, Pandemi krizi de dahil olmak üzere karşılaşılan toplumsal kriz dönemlerinde etkin liderliğin rolüne dair önemli ipuçları verecek: “Toplumsal yapının önemli bir parçası olan kurumlar, farklı zaman ve hızlarda beklenmedik gelişmeler nedeniyle krizlerle yüz yüze gelmektedirler. Beklenmedik bir şekilde ortaya çıkmaları ve yarattıkları domino etkisi, bu kaos ortamının aşılmasında liderlerin yönetimdeki önemini bir kez daha gözler önüne sermektedir. İşte tam bu sebepten dolayı, sağlam, farklı ihtiyaçlara cevap bulabilecek ve iyi test edilmiş bir liderlik anlayışına sahip olabilmek; bizleri kriz süreçlerinde daha cesur, donanımlı ve güvenilir kılar.“

Beils, 10 yıla varan online İngilizce eğitimi deneyimi ve İngilizce eğitim yayıncılığında 30 yılı aşkın global tecrübesiyle, okulların konuşma odaklı İngilizce derslerinde aradığı güvenilir çözüm ortağı olma yolunda hızla ilerliyor. Beils önderliğinde yapılan ve “Schools that Deliver” (Başarılı Okullar) kitabının yazarı Bill Martin’in danışmanlığında yürütülen K-12 İngilizce konuşma dersi ve okulların yeni normale yani hibrid eğitime dönüşüm projeleri Türkiye’deki tüm özel okullar için büyük bir fırsat yaratıyor. Online eğitimde uzman İngilizce öğretmenleri ile yapılmakta olan

K-12 İngilizce konuşma pilot çalışmaları harikalar yaratıyor. Beils’in ana dili İngilizce olan, aktif öğrenme, online eğitim ve konuşma derslerinde uzman öğretmenleri; yaş grubuna uygun, eğlenceli, etkileşimli içerikleri ve yapay zekayla desteklenmiş eğitim teknolojisiyle öğrencilere akıcı İngilizce konuşmayı öğretiyor.


Beils, Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nin Bronz Sponsoru

8 yıldır Türkiye’de eğitim ve teknoloji dünyasının önemli paydaşlarını bir araya getiren Eğitim Teknolojileri Zirvesi’nin bu yılki Bronz Sponsoru Beils! 6 Mart 2021 tarihinde 8’incisi düzenlenecek olan Eğitim Teknolojileri Zirvesi, alanında uzman yerli ve yabancı konuşmacıları bir araya getirerek çeşitli panel ve çalıştaylara ev sahipliği yapacak.

Online olarak gerçekleştirilecek Zirve, katılımcıları yeni eğitim yaklaşımları ve teknolojik yeniliklerden haberdar ederek onların bu alanlarda çeşitli uygulamalar deneyimlemelerini sağlamayı hedefliyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim, iş ve medya dünyasını bir araya getirmesi bakımından Türkiye’de alanında ilk ve tek olan zirve, katılımcıların üretkenliklerinin arttırılması ve yaratıcılıklarının gelişmesi için onlara ilham kaynağı olmayı amaçlıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ