Zirvede Haber

Bursalılar yolda kaldı…Büyükşehir’e büyük tepki!

Bursalılar yolda kaldı…Büyükşehir’e büyük tepki!

Bursa’da etkili olan kar yağışı ile birlikte sabaha karşı meydana gelen don ve buzlanma olayları hayatı durdurdu. Özel araçları ile yolda kalan, toplu taşıma araçlarının gelmemesinden dert yanan Bursalılar işlerine zamanında ulaşamadı. Buna rağmen “Ekiplerimiz gece demeden gündüz demeden 17 ilçemizde karla mücadeleyi sürdürüyor. Bursa için canla başla” paylaşımında bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a sosyal medyada tepki yağdı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın “Ekiplerimiz gece demeden gündüz demeden 17 ilçemizde karla mücadeleyi sürdürüyor. Bursa için canla başla” paylaşımı, yoğun kar, don ve buzlanma nedeniyle yollarda kalan Bursalıların tepkisini çekti.

Aktaş, “Ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor” demesine rağmen kentin dört bir yanında farklı manzaralar meydana geldi.

Trafik pek çok noktada kilitlendi. Don ve buzlanma ile birlikte çok sayıda sürücü yolda kaldı.

Toplu taşıma araçlarında da aksama meydana gelince çok sayıda Bursalı işlerine zamanında yetişemedi.

Sabah sabah karşılaştıkları manzara karşısında yeterli çalışma olmadığını gören Bursalılar Aktaş’ın paylaşımına büyük tepki gösterdi.

Ergünkent İnşaat ve EA Medya Yönetim Kurulu Başkanı Emin Adanur da “Bursa’dan bildiriyorum, kardan dolayı adım atamıyoruz, trafik şuan rezil halde ve inanmayacaksınız ama 10 km yolu 2.5 saattir aşamıyoruz ve ben henüz 1 tane bile karla mücadele eden araç görmedim. Bursalılar artık bu çileyi ne kadar kaldırabilirler, ben bilmiyorum..” sözleri ile yaşadıklarını anlattı.

İşte Aktaş’ın paylaşımına yapılan bazı tepki mesajları…






ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ