Zirvede Haber

Osmangazi’de Mahallelere İYİ İsimler Atandı

Osmangazi’de Mahallelere İYİ İsimler Atandı
“Osmangazi Mahalle Teşkilatlanmasına hız kesmeden devam ediyor. 4 Şubat Perşembe günü akşamı 8 Mahalle Başkanın daha ataması yapılarak yönetimleri ile birlikte sahada çalışmalarının startı verildi.” İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nda mahalle teşkilatlanmasına ağırlık verildi. İlçe Halkla İlişkiler ve Basın Birimi yaptığı açıklamada;
“İYİ’lerin iktidarında ülkemizin İYİ olması için gece gündüz demeden çalışan, ilçe – ilçe dolaşan Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in hızına yetişmek için bizlerde Osmangazi ilçemizde her mahallemizde girilmedik sokak bırakmamak için teşkilat yapılanmamızı güçlendiriyoruz.
Mahalle Başkanlarımızın atamasında konuşan İlçe Başkanımız Dr. Mehmet Hasanoğlu, “ilçe teşkilatı olarak bizim iki asli görevimiz var biri üye yaparak partimizin gücüne güç katmak, ikincisi seçim günü ilçemizde kurulan sandıklarda vatandaşın bize namusumuz olarak teslim ettiği oylarına sahip çıkmak için sandık başı görevlilerini eksiksiz olarak sandıklara oturtmaktır. Bu sebeple de benim siz mahalle başkanları ve yönetimlerinden bu konuları olmazsa olmazınız olarak kabul ederek çalışmalarınıza önümüzdeki pazar günü seçim olacakmış gibi sandık başı görevlilerimizi belirlemekle ve partimize yeni üye kazandırmakla başlamanızı rica ediyorum” dedi.
Yönetimleri ile birlikte ataması yapılan mahalle başkanlarımız;
Çağlayan Mahalle Başkanlığına İbrahim Özturhan,
Emek Zekai Gümüşdiş Mahalle Başkanlığına Habib Kaya,
Emek Fatih Sultan Recep Sağlam,
Emek Adnan Menderes Mahalle Başkanlığına Sedat Keşmer,
Geçit Mahalle Başkanlığına Metin Peksağlam,
Namık Kemal Mahalle Başkanlığına Beytullah AYDIN,
Panayır Mahalle Başkanlığına Ali Ekber YERSEL,
Selamet Mahalle Başkanlığına Esin AKSOY atandı.” ifadeleri kullanıldı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ