Zirvede Haber

Sevinç’ten Burkay ve Tak’a Sert Tepki!

Sevinç’ten Burkay ve Tak’a Sert Tepki!
“Burkay ve Arif Tak timsah gözyaşlarıyla artistlik yapıyor!” Bursa Cafe ve Resturantçılar Dernek Başkanı Şahin Sevinç kapanan esnafla ilgili sert ifadelerle Burkay ve Tak’a yüklendi. Aynı zamanda CHP Yıldırım-Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi de olan Şahin Sevinç; “Pandemi sürecinde yaklaşık bir yıldır 3 binin üzerinde Bursa’da esnaf bir daha açmamak üzere kepenk kapatırken, kış uykusuna yatanlar esnafın serzenişine imdat çığlıklarına gözlerini kör kulaklarını sağır davranan BTSO’nun artist sosyete başkanı ve BESOB’un başındaki milli felaket 70’lik başkanı bir yıldır susmuş pusmuş şimdi timsah gözyaşlarıyla insanları kandıracağını düşünüyorsa yanılıyorlar!
Buu davranışlarıyla BTSO nun ve BESOB un tarihine bir utanç başkanlık mirası bırakmışlardır …
SUÇLU HER İKİ BAŞKAN OLARAK SİZSİNİZ. METROLAR UÇAKLAR OTOBÜSLER AVM’ler ÇAKILI İKEN YİYECEK İÇECEK SEKTÖRÜNDEKİ ESNAFA SAHİP ÇIKMADINIZ. EĞER SAHİP ÇIKILSA İDİ ESNAF ŞUAN AĞLAMIYOR OLACAKTI. İFLASLAR YAŞANMAYACAKTI SİZLER, ODALAR GERÇEK ÇÖZÜM PAKETİNİ İLGİLİ MAKAMLARA SUNMUŞ OLSAYDINIZ.
Tüm esnafımız ve Bursa kamuoyu şahittir ki sürecin en başından itibaren esnafımızın sorunlarını önergeler ile dilekçeler vererek talepleri ileterek çözümler sunarak dertlere derman olmaya çalıştık Mücadele ettik haklı talepleri ve çığlıkları haykırdık Türkiye’nin en büyük odalarından olan BTSO’nun sosyete artist başkanı İbrahim Burkay ve koltuğuna uhu ile yapışmış kalkmayan esnafın sırtında kambur olan Arif Tak kıllarını kıpırdatmadılar, sesleri soluklarını duyan olmadı, vicdani sorumsuzluklarını ortaya koydular şimdi ise timsah gözyaşı döküyorlar.
Bu sahte gözyaşlarını tüm kamuoyu önünde kınıyorum eğer yürekleri varsa hodri meydan diyorum esnaf arkadaşlarım adına hodri meydan çıkalım esnafın sorunlarını ve onların bu sorunlara karşı duyarsızlıklarını belgeleri ile yüzlerine vurayım…” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ