Zirvede Haber

Çelik’ten kongre yorumu

Çelik’ten kongre yorumu

Devlet Eski Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Bursa 7. Olağan Kongresi ile ilgili enBursa.com mikrofonuna konuştu. Herkesin bugüne kadar iyi niyetle gayret ettiğini, ancak geçmiş dönemde bazı sıkıntıların da yaşandığını belirten Çelik, kongrenin yeni hatalara fırsat vermeyecek bir sürecin başlangıcı olmasını temenni etti. enBursa.com’a konuşan Devlet Eski Bakanı Faruk Çelik, kongre ile ilgili şu değerlendirmede bulundu:

“AK Parti 7. Olağan Kongresini gerçekleştiriyoruz. Güzel bir ortam vardı ve güzel bir kongre oldu. Cumhurbaşkanımızın hitapları da ayrı bir renk kattı.”

Çelik, geride kalan kongre ile ilgili şu temennilerde bulundu:

“YENİ HATALARA FIRSAT VERMEYECEK BİR SÜRECİN BAŞLANGICI…”

“Bundan sonra AK Parti’nin çok daha derli toplu, çok daha herkesi kucaklayan, birlik beraberlik içerisinde hedeflerine yürüyen bir teşkilatı oluşturması inancıyla hepimiz buradayız. İnşallah geçmişteki hatalardan ders çıkararak gelecekte mümkün mertebe yeni hatalara fırsat vermeyecek bir sürecin başlangıcı olur bu 7. Olağan Kongre. Tabii ki herkes iyi niyetle bugüne kadar gayret etti. Ama netice itibariyle bazı sıkıntıların yaşandığı da bir gerçek. Bu kongrenin tüm bu sıkıntıların geride kaldığı bir kongre olmasını temenni ediyorum. Tüm görev alan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Görevini tamamlayan arkadaşları da tebrik ediyorum.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ