Zirvede Haber

1970’Lİ YILLARDA AMBARGO NEDENİYLE GIDA KUYRUKLARINDAYDIK, YA ŞİMDİ!

1970’Lİ YILLARDA AMBARGO NEDENİYLE GIDA KUYRUKLARINDAYDIK, YA ŞİMDİ!

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Taner Keleş, “kimse 1970’lerdeki kuyrukları göstererek gıda fiyatlarındaki artışa kılıf aramasın” dedi.

Keleş“Şimdi ki yağ kuyruklarını gördükten sonra, , biri çıkıp ta 1965-1975 yılları arasında uygulanan ambargo kısıtlaması nedeniyle gıda kuyruklardan bahsetmesin.”

Bu sözler Saadet Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Taner Keleş’e ait. Keleş; “18,5 yıldır iktidarda tek başına olan partinin ağzını açtığı zaman ilk cümlesi kuyruk oluyor. Her dönemi o tarihin şartları içinde değerlendirmek lazım. O tarihlerde demokrasiye geçiş mücadelesi veren Türkiye; muhtıra, Kıbrıs Barış Harekatı ve darbenin etkilerini yaşıyordu. Bir yandan da dış ülkelerin ambargosu ile ayakta kalma mücadelesi veriyordu. Şimdi ise böyle bir durum yok. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı sayın Erdoğan’ın ifadesi ile icraat rekoru da kırıyormuşuz. İthalat zaten tam gaz gidiyor ki; açık pazarın başkenti konumundayız. O halde gıda fiyatları neden rekor kırıyor. Yetkili merciler bu konuda ne düşünüyor. Tek buldukları çözüm vatandaşı PTT aracılığı ile alışverişe mahkum mu etmek! Pandemi şartları altında giderek bunalan vatandaşa çare üreten, politika bekleyen vatandaşa nasıl cevap vermeyi düşünüyorsunuz? Saadet iktidarında vatandaşlarını düşünür kucaklar, iktidarımız yakındır.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ