Zirvede Haber

Yasak, bu hafta da sürecek mi?

Yasak, bu hafta da sürecek mi?

Yasaklar, gündemde vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Dünyaya yayılan koronavirüs salgını Türkiye’de ilk kez mart ayında görüldü. Koronavirüs için çeşitli alanlarda yasaklar getirildi. Hafta içleri ve sonları sokağa çıkma yasağı uygulaması devreye aldın. Uzaktan eğitim sistemine geçildi. Koronavirüs önlemleriyle beraber hafta içi sokağa çıkma yasağı 21.00-05.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasaklandı. Hafta içi yasağı ise hafta sonu gün boyu uygulanıyor. Bazı resmi tatillerde ise yasaklar hafta sonu ile birleştirildi. Geçtiğimiz günlerde yılbaşında 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulaması gerçekleştirildi. Yasaklar 15 Ocak’ta mı kalkacak? sorusunun cevabı merak ediliyor. Peki yasaklar ne zaman bitecek 2021, sokağa çıkma yasağı kalktı mı, hangi günler ve saatlerde var?Yasaklar ile ilgili son dakika gelişmeleri gündemde merakla araştırılıyor. 20 yaş altı ve 65 yaş üstü bireyler belirlenen saatler dışında sokağa çıkmaları yasaklanmıştı. Hafta içi ve hafta sonu ise Türkiye’de 81 ilde sokağa çıkma yasağı uygulaması gerçekleştiriliyor. Sokağa çıkma yasağı dışında bazı kısıtlamalar uygulanıyor. Yılbaşında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağının bitmesinden sonra ise hafta sonu ve içi uygulanan yasakların kalkıp kalmayacağı ise araştırılıyor. Yasakların 15 Ocak tarihinde kalkacağı ile ilgili iddiaların gündeme gelmesi sonrasında hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? Yasaklar kalktı mı, ne zaman bitecek 2021? sorularının yanıtları araştırılmaya başlandı.

YASAKLAR NE ZAMAN BİTECEK 2021, KALKTI MI? 

Yasaklarla ilgili son dakika gelişmeleri gündemde araştırılıyor. Pandemi nedeniyle hafta içi ve hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Yasakların kaldırılacağı tarih ile ilgili net bir açıklama gerçekleştirilmedi.

YASAKLAR 15 OCAK’TA MI KALKACAK? 

Yasakların 15 Ocak’ta kalkacağı ile ilgili iddialar gündeme geldi. Ancak iddiaları doğrulayan bir açıklama yapılmadı. Yasakların kalkacağı tarih ile ilgili net bir açıklama geldiği zaman son dakika gelişmeleri haberde yer alacak.

HAFTA İÇİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ NELER? 

81 ilde hafta içi sokağa çıkma yasağı saat 21.00’de başlıyor ve saat 05.00’a kadar devam ediyor.

HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ NEDİR? 

Hafta sonları sokağa çıkma yasağı ise bütün gün uygulanıyor. Yani cuma günü saat 21.00’de başlayan sokağa çıkma yasağı pazartesi günleri saat 05.00’a kadar sürüyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ