Zirvede Haber

MHP Mudanya; Esnafın Yanında!

MHP Mudanya; Esnafın Yanında!

Mudanya meclisine MHP üyesi Erden den kira önergesi MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden; 8 ocak Cuma günü yapılacak olan yılın ilk meclis toplantısına belediye kiraları ile ilgili bir önerge verecek.

Pandemi dönemi nedeniyle Mudanya esnafının da çok zor günler geçirdiğini söyleyen MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi Bülent Erden; sosyal medyadan da duyuru yaparak belediyenin kiracılarından 30 haziran 2021 tarihine kadar kira alınmamasını isteyecek.

MHP Grup sözcüsü Bülent Erden meclis başkanlığına vereceği önergede, “8 Ocak Cuma günü saat 15.00 de Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezinde yapılacak belediye meclis toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi Grubu olarak pandemi sürecinde asgari 30 Haziran 2021 tarihine kadar belediye mülklerindeki kiracılardan iş yerleri kapalı olanlardan kira alınmaması , iş yerleri açık olanlardan %50 kira alınması”  önerilecek.

Erden’in bu kira çıkışı Mudanyalılardan olumlu tepki aldı. Erden’in Mudanyalı esnaf takipçilerinden; “Sosyal medya üzerinden yaptığımız destek çağrılarına olumlu olarak yanıt vererek, esnafımız için önerge verecek olan değerli MHP Meclis Üyesi Bülent Erden’e ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Umarız ki; önergesi diğer siyasi partiler ve Meclis Üyeleri tarafından olumlu olarak karşılanır. Unutulmamalıdır ki; esnaf Mudanya’nın, demokrasinin çimentosudur. Particilik oynamayıp olumlu anlamda esnafımızın yanında olmalıyız. Bütün Mudanya meclisinden aynı sağ duyuyu bekliyorum. Teşekkürü borç biliriz” ifadeleri yazıldı görüldü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ