Zirvede Haber

Sözcü Susarsa Sende Susarsın! Sözcü Senin Sessiz Vicdanın!

Sözcü Susarsa Sende Susarsın! Sözcü Senin Sessiz Vicdanın!

“Sözcü susarsa Türkiye susar” Nilüfer İlçe Başkanı yanına yönetimi ve belediye meclis üyelerini de yanına alarak kapı kapı dolaşıp Sözcü Gazetesi’ni dağıttı. Sözcü Gazetesi Dağıtım Kampanyası düzenleyen kendide basın mensubu olan CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Sözcü okumuyorum, lüzumsuz yere para verip almayın” açıklaması ardından yönetimini toplayarak ilçede Sözcü dağıttı.

Başkan Fırat Yılmaz; “Cumhurbaşkanlığı makamı tarafından yapılan “Sözcü okumuyorum, lüzumsuz yere para verip almayın” açıklamasını kabul etmiyoruz. Tüm halkımızı “Basın hürriyeti engellenemez” ifadesiyle, Anayasanın 26 ve 27. Maddeleriyle güvence altına alınan basın özgürlüğüne sahip çıkmaya çağırıyoruz. CHP Nilüfer İlçe Örgütü olarak ilçemizin sokaklarında Sözcü Gazetesi’ni dağıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 18,5 yıldır iktidar olan bir parti  her seçimde (sözüm ona) Basın Özgürlüğü’nü getireceğini vaat ederek yönetime talip olmuştu. Geldiğimiz nokta şuan yaşadığımız durumdur.” dedi.

Sözcü Gazetesi’nin dağıtımına CHP Nilüfer Belediye Meclis Üyeleri Vildan Özkula ve Atakan Çorbacı’da katılarak destek verdi. Meclis Üyesi Vildan Özkula gazetemize yaptığı açıklamada; “Sözcü gazetesi Türkiye’nin vicdanıdır. Sözcü Gazetesi’ne şuan iktidar tarafından insafsız bir linç uygulanıyor. Bu sistemli operasyona sessiz kalırsak Sözcü susar. Sözcü susmayacak! Sözcü Gazetesi ve orada çalışan Basın Emekçileri’nin yanındayız!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ