Zirvede Haber

Akıllı Ateş Ölçer ile Vücut Sıcaklığınız Takip Altında

Akıllı Ateş Ölçer ile Vücut Sıcaklığınız Takip Altında

Üstün özellikleriyle dikkat çeken Medisana 76165  Bluetooth Fonksiyonlu Ateş Ölçer, hem ilaç saatini hatırlatıyor hem de uyumlu mobil uygulama sayesinde vücut sıcaklığı normal değerleri aştığında alarm veriyor.

Covid-19 virüsü belirtilerinden birinin de yüksek ateş olması, birçok kapalı alanın girişinde ateş ölçmeyi zorunlu hale getirdi. Hızlı ölçme, temassız ölçüm, hafıza gibi özelliklerle ateş ölçer seçeneklerinin çoğaldığı bu dönemde Medisana, sertifikalı medikal ürünü Medisana 76165  Bluetooth Fonksiyonlu Ateş Ölçer ile dikkat çekiyor. Üstün özellikleri şık tasarım ile buluşturan Medisana 76165  Bluetooth Fonksiyonlu Ateş Ölçer, hem ilaç saatini hatırlatıyor hem de uyumlu mobil uygulama sayesinde vücut sıcaklığı normal değerleri aştığında alarm veriyor.

Bluetooth üzerinden anlık takip

Medisana 76165  Bluetooth Fonksiyonlu Ateş Ölçer, bluetooth üzerinden anlık olarak vücut sıcaklığının izlenmesini sağlama, ilaç saatini hatırlatma gibi özellikleriyle öne çıkıyor. Android ve IOS uyumlu mobil uygulama ile kolay kullanım sunan Medisana 76165  Bluetooth Fonksiyonlu Ateş Ölçer, vücut sıcaklığının sürekli olarak gerçek zamanlı izlenmesini sağlarken vücut sıcaklığı normal değerleri aştığında alarm veriyor.

Tüm yaş gruplarında kullanılabilme özelliği bulunan ürün, Bluetooth Smart ile iOS ve Android’e ThermoApp üzerinden veri aktarımı sağlıyor. °C ve °F ölçüm birimleri arasında geçiş yapabilme özelliğine sahip olan ateş ölçer, 10 adet yapışkan ped ile satışa sunuluyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ