Zirvede Haber

YENİŞEHİR OTO TEST MERKEZİ’NDE TEST SÜRÜŞLERİNE KATILDIK!

YENİŞEHİR OTO TEST MERKEZİ’NDE TEST SÜRÜŞLERİNE KATILDIK!
“Yenişehir İlçe Teşkilatımızın organizasyonunda ilçemizde ağırladığımız….” İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Ercan Özel; ilçede yatırım programında olan ancak bir türlü başlanılamayan yatırımlar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “İYİ Parti Bursa İl Başkanımız Sayın Selçuk Türkoğlu, İnegöl İlçe Başkanımız İsmail Karaman, Kestel İlçe Başkanımız Emin Elüstü, İznik İlçe Başkanımız Mustafa Küçük, il ve ilçe teşkilat mensuplarımız ile birlikte Yenişehir Oto Test Merkezinde incelemelerde bulunduk.
İlk olarak 2013 yılı Mayıs ayında Yenişehir’e büyük müjde olarak sunulan ve o tarihten bu yana tam 7 yıl boyunca neredeyse her yıl birkaç kez temel atma sözü verilen Dünyanın 7. Büyük, Avrupa’nın en büyük Oto Test Merkezi’nin yalandan öteye geçmediğine üzülerek şahit olduk.
Teşkilatlarımızın yanında Çardakköy ve Çeltikçi’den birçok vatandaşımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın katıldığı inceleme programımızda, Oto Test Merkezi alanında sembolik olarak kurduğumuz pistte araçların çarpışma, fren ve sürüş testlerini İl Başkanımız Sayın Selçuk Türkoğlu ile birlikte yaparak, iktidar mensuplarının yıllardan bu yana sürdürdükleri yalanlarını protesto ederek farkındalık oluşturmaya çalıştık.
YENİŞEHİR HALKI: İKTİDARA GÜVENMİYORUZ.
Yenişehir’de Oto Test Merkezi ile ilgili olarak kiminle konuşsam verilen sözlerin sonrasında yaşadıkları hayal kırıklıklarından bahsediyor. “Devletin verdiği sözün vatandaş gözünde bir onuru haysiyeti vardır. Oto Test Merkezi ile ilgili bizleri yıllardır öyle yalanlarla kandırdılar ki! Artık iktidara bu konuda güvenmiyoruz” diyorlar. Haklılar mı? Yerden göğe kadar…
Yenişehir’de ki Oto Test Merkezi yalanı sonrası, Yenişehir halkı artık kandırılmaktan illallah etmiş. Türkiye’de otomotiv sanayisi denince akla gelen ilk kent olan Bursa’mızın haricinde bir yerde Oto Test Merkezinin yapılmasına karşı çıkıyoruz. Çünkü kulağımıza bu yönde bilgiler geliyor. İYİ Parti Teşkilatları olarak bizler Yenişehirliler adına Oto Test Merkezi Projesinin takipçisi olacağız. Yılan hikâyesine dönen, iktidarın bölgemize verdiği ve oto test merkezi yatırım sözünü yerine getirmeleri için tüm Yenişehirli hemşehrilerimizle birlikte her platformda mücadele etmeye devam edeceğiz.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ