Zirvede Haber

MHP Elini Taşın Altına Koymaya Hazır! Ya Siz!

MHP Elini Taşın Altına Koymaya Hazır! Ya Siz!

MHP’nin aykırı sözcüsü Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı göreve davet etti. MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden; Türkyılmaz’a soru sormaya devam ediyor. Sorduğu sorulara kamuya açık bir alanda cevap verilmesini isteyen Sözcü Erden; “Mudanya Belediye Başkanımıza herkese açık bir alanda sorduğumuz sorulara samimiyetle cevap vermesini bekliyoruz. Sorunların çözüm noktasında sayın Türkyılmaz  eğer MHP’den yardım isterse ve görev verilirse sorumluluktan kaçmayacağız. MHP; sorun yaratan değil sorunlara çözüm üreten bir ekip. Bizlere mecliste bu ulvi göreve nail kılan Mudanyalılara bir vicdani sorumluluğumuz var. MHP sorumluluklarını yerine getirecektir.” dedi.

Erden sosyal medyasından yaptığı paylaşımda; ” MHP Mudanya İlçe Başkanımız Sayın Erkut Seymeler Mudanya nın depreme hazırlığı çalışmalarını / çalışmamalarını içeren uyarıcı ve sorgulayıcı bir paylaşımda bulundu.

BU VESİLE İLE
DEPREM UYARI ÎSTASYONLARINIZ NE DURUMDA ?
KURDUĞUNUZDAN BUGÜNE YILLARDIR GERÇEKLEŞEN BUNCA DEPREMDE BİR UYARI ALABİLDİNİZMİ ?
KAMU KAYNAĞI İLE YAPTIGINIZ BU YATIRIMIN ETKİNLİĞİNİ HAYRİ TURKYILMAZ SÖYLEMİ İLE DEĞİL BİLİMSEL VERİLERLE AÇIKLAYINIZ.
MUDANYA’YI MÜHENDİS YÖNETİYOR SÖYLEMİNİZE UYGUN OLSUN.
BU İSTASYONLARIN MAHARETİNİ MUDANYA’NIN YOĞUN GÖÇ ALMAMASI İÇİN PAYLAŞMIYORUM DERSENİZ HİÇ ŞAŞIRMAM!
KAPALI PAZARYERİNİN ( PANDEMİ SÜRECİNDE OLAĞANÜSTÜ DURUM GEREKÇESİ İLE)AÇILMASI KONUSUNDA TEK MADDELİK GÜNDEM İLE OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI DAVETİNİZİ BEKLİYORUZ.!!!!
BİZ MHP GRUBU OLARAK ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ.
YA SİZ ????
Halkın sesine kulak verdiğinizin göstergesi bu icraat herkes için hayırlı olacaktır. Önceki paylaşımlarım da salgın sürecinde kapalı pazaryerinin kullanımında önerdiğim fiziksel ve işlevsel özellikler mevcut. Araştırıldığında birçok belediyenin bu süreçte kapalı pazarları nasıl sağlıklı kullandığı görülecektir.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ