Zirvede Haber

Gelecek’te de Birlikte Siyaset Yapalım!

Gelecek’te de Birlikte Siyaset Yapalım!

DSP Bursa Örgütü; Gelecek Partisi’ne nezaket ziyareti yaptı. DSP Bursa İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı, Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Seskır ve il-ilçe yönetim kurulu üyeleri Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alparslan Yıldız’ı ziyaret etti. DSP İl Başkanı Akıncı; “Önümüz sert kış. Pandemi şartları nedeni ile hem esnafımız hem de vatandaşlarımız zor durumda. Biz DSP Örgütü olarak Bursalıların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Gelecek Partisi il Başkanı Alparslan Yıldız ve Yönetimine başarılar diliyorum.” dedi.

Gelecek Parti İl Başkanı Yıldız; “Bursa ortak paydamız. Etrafımızdaki komşu ülkelerin durumunu görüyorsunuz. O bölgelerden milyonlarca insan bizim ülkemize sığınmacı olarak geldi. Ülkemizin son zamanlarda ekonomi olarak nasıl zorlandığını görüyorsunuz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan 83 milyon vatandaşımızın gidebileceği bir ülke yok. O yüzden de ortak paydamız olan Bursa’mıza daha çok sahip çıkmalıyız. Bursa’nın yerel idarisinden sorumlu olan belediyelerin çalışmalarını yakın takibe aldık. Belediye çalışmalarının istenilen oranda gitmediğini, Bursa’ya yeterli hizmet verilmediği düşünüyoruz. gelecek günlerde DSP ile Bursa’nın kangren olan sorunlarına çözüm yolunda işbirliği içinde olmak isteriz.” dedi.

DSP Osmangazi ilçe Başkanı Mehmet Seskır; “Gelecek Parti İl Başkanlığı nezninde tüm üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Amacımız Bursa ve Bursalıların daha huzurlu, sağlıklı ve ekonomik kaygılarından uzak olan yaşamasıdır. Nüfusu 1 milyona yaklaşan Osmangazi’de muhalefet partisinin ilçe başkanı olarak görev almak oldukça güç ve meşagetli. Ama bizim kaybedecek bir Bursa’mız yok. Çalışmalarımızda buna dikkat ederek kilitlendiğimiz hedefe yürüyoruz.” dedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ