Zirvede Haber

Altın renginin ihtişamı, ahşabın sıcaklığı ile bir araya geliyor

Altın renginin ihtişamı, ahşabın sıcaklığı ile bir araya geliyor

Mermer, ahşap ve pirinci güçlü bir armoniyle buluşturan Eva Yemek Odası, tasarımıyla etkileyici bir kompozisyon yaratıyor.

Yemek odası, hem lezzetli sofralara ev sahipliği yapar hem de keyifli anları paylaşmak için sevdiklerimizi bir araya getirir. Bu nedenle mobilyalarının özenle seçilmesi gerekir. Doğadaki dokuların ön planda olduğu tasarımıyla, Eva Yemek Odası hem siz hem de misafirleriniz için farklı bir deneyimin kapılarını aralıyor.

Göz kamaştırıcı detaylar, iddialı bir tarz…

Loft stilin güçlü kodlarını stilize eden Eva, modern lüks görüntüsünün yanı sıra zengin bir görünüm kazandıran detaylarıyla da dikkat çekiyor. Oval hatlarıyla modernizme gönderme yapan Eva Yemek Odası, dünü bugünde buluşturarak zamansız bir yaşam alanı yaratıyor. Takımın diğer bir yıldızı olan sandalyeler, aynı formu devam ettirerek takımın diğer unsurlarıyla görsel bir bütünlük yakalıyor. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra işlevsel yönüyle de ayrıcalıklı bir nitelik kazanan Eva, mermer kaplama geniş iç hacimli konsolu ve masasıyla davet sofralarınızda başrolü alıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ