Zirvede Haber

YENİ YILDA DEĞİŞİM SİNOZ İLE BAŞLASIN!

YENİ YILDA DEĞİŞİM SİNOZ İLE BAŞLASIN!

Kadınların ‘lovemark’ı yerli kozmetik markası SİNOZ, yeni yıla dopdolu ürünlerle merhaba diyor. SİNOZ, 2020’nin sarsıcı etkilerinden kurtulup hem cilt hem ruhen herkesi değişime davet ediyor. Cilt – beden bakımından ev ürünlerine kadar değişime SİNOZ ile başlamanın tam zamanı!

Eskilerin en sevdiği “Tebdili mekânda ferahlık vardır” atasözünden yola çıkarak yeni yılda 2020’nin sarsıcı, kasvetli ve ruhani olarak da insanları etkileyen havasından kurtulmak için 2021 harika bir dönüşüm yılı olacağa benziyor. Herkes, yeni yıla girerken, hayat mottolarını, cildini ve ruhunu yenilemek istiyor. SİNOZ, 2020 yılında ürün gamına eklediği yeni ürünlerinden; sevdiklerine hediye almak isteyenlere setler, evinin enerjisini artırmak isteyenlere oda kokuları, cildindeki izleri geride bırakmak isteyenlere anti-aging ürünler ve beden terapi yapmak isteyenleri birbirinden değerli özlerle bezenmiş losyonlarla dolu dünyasına davet ediyor.

Eski sana elveda!

Yeni sene değişimin müjdecisi olurken, SİNOZ bu yıla dopdolu ürün gamıyla merhaba diyor. Kadınları ve erkekleri bakım ve terapi dolu dünyasına davet ediyor. SİNOZ ile yeni yılda ister lekelere, ister kırışıklıklara elveda deme vakti! Leke kreminden altın parçacıklı seruma, anti-aging kremlerden C vitaminli serumlara kadar cilt bakımın vazgeçilmez ürünleri SİNOZ’da. Yeni seneye arınmış bir cilt ile girmek isteyenlere arındırıcı kil maskesinden toniğe, peelingden yüz yıkama jeline kadar pek çok detoks etkili ürün sunuyor.

Ev yaşam alanlarında da değişime oda kokuları ile eşlik eden SİNOZ, yasemin, narenciye, zambak, bergamot veya gül kokuları ile evin kasvetli eski havasını yeniliyor. Green, Flower ve Mystic Therapy oda kokuları ile her zevke uygun değişime evet dedirtiyor.

Yeni yıl için birbirinden sürpriz indirim ve kampanyalarla dolu SİNOZ dünyasını ziyaret ederek eski sana elveda deme vakti!

SİNOZ ürünleriyle ilgili detaylı bilgi ve kampanyalara www.sinoz.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ