Zirvede Haber

20-21 Kış Sezonu spor ürünleri bilcee.com’da satışta

20-21 Kış Sezonu spor ürünleri bilcee.com’da satışta

Kaliteli, sporcu güvenliğini ve insan sağlığını ön planda tutan ürünleriyle spor giyim sektörüne damgasını vuran bilcee 20-21 Kış Sezonu ürünlerini bilcee.com’da satışa çıkardı.

Spor yapanların sağlığını maximum önemde tutarak, ürünlerini inovatif çalışmalarla her daim geliştirme vizyonu ile koleksiyon üreten bilcee tasarımda da öne çıkıyor.

“Sanatın vazifesi, tabiatı kopya etmek değil, tabiatı ifade etmektir” sözünden yola çıkarak Kefken/Kerpe’deki doğanın müthiş renklerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonun çekimlerini de yine burada yapan marka özgün tasarımları ile hem spor hem de şık olmayı çok iyi bir şekilde tasarımlarında yorumlamış.

Günümüzde spor giyimin; işte, evde, sokakta, akşam gezmesinde her alanda kendini gösterdiği bu günlerde bilcee koleksiyonu da yaşamın her alanında rahat ve şık olarak giyebileceğimiz ürünler tasarladı.

Bil Group Hakkında

Bil Group; tekstil sektöründe üretici kimliği ile başladığı faaliyetlerine turizm ve otelcilik sektörlerini de ekleyerek büyük çaplı bir şirketler grubu olarak ticari hayatına devam ediyor. Tekstil sektöründe aktif spor giyim alanında 23 yıllık deneyime sahip bilcee, kaliteli ürünleri, sporcu odaklı tasarımları ile sektörün önemli oyuncularından olmaya başladı. bilcee, İstanbul Başakşehir, Anadolu Efes Basketbol Kulübü, Fenerbahçe Kulübü Voleybol Takımlarının yanı sıra İtalya Basketbol Ligi takımlarından Basket Torino’nun da forma ve spor giyim resmi sponsoru… İstanbul, Milano ve Moskova’da bulunan merkez ofisleriyle Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinde hızla yaygınlaşan bilcee, 4 kıtada 38 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. İstanbul’da yer alan 10.000 m2 üretim tesisinde ayda 300 bin parça üretim yapan marka, 2017 yılı itibariyle Türkiye pazarında aktif olarak yer almaya başladı.  bilcee ürünleri www.bilcee.com ve Olivium AVM’de yer alan mağazasında satışa sunuluyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ