Zirvede Haber

Univera ve Univis’de bayrak değişimi, yeni Genel Müdür Merthan Kaleli oldu

Univera ve Univis’de bayrak değişimi, yeni Genel Müdür Merthan Kaleli oldu

Avrupa’nın en iyi 10 lojistik teknolojileri şirketi arasında gösterilen Univera ve yenilikçi BT teknolojileri sunan kardeş şirketi Univis, kurumsallaşma kapsamında yeniden yapılanıyor. Şirketten yapılan açıklamada 1 Aralık itibariyle Genel Müdür görevini Merthan Kaleli’nin üstleneceği belirtildi.

Satış, lojistik ve servis teknolojileri alanında 28 yıldır hizmet veren yerli teknoloji şirketi Univera ile 2014 yılından bu yana BT Çözümleri sunan kardeş şirketi Univis, kurumsallaşma yolunda büyük bir adım attı. Bugüne dek kurucu ortakları Cüneyt Ersin ve Selahattin Tosuner tarafından yönetilen yapıda, 1 Aralık itibarıyla Cüneyt Ersin’in Univera Genel Müdürlük koltuğunu Merthan Kaleli devraldı. Cüneyt Ersin ve Selahattin Tosuner, yeni dönemde görevlerine Yönetim Kurulu’nda devam edecek.

“Stratejik adımlarla teknolojide rekabeti artıracağız”

Univera ve Univis’in hedeflerine ulaşması için stratejik planlamalar yapılacağını belirten Merthan Kaleli “Uzun yıllar boyunca Univera’da oluşan bilgi birikim ve operasyonel yetkinliği, doğru adımlar atarak daha verimli hale getirmeyi hedefliyoruz. Büyük bir potansiyeli olan şirketlerimizin kapasite tavanlarını aşarak hedeflerimizi sürekli ileriye taşımak istiyoruz. Yerli bir teknoloji üreticisi olarak gerek Türkiye’de gerekse globalde atacağımız stratejik adımlarla rekabeti artıracağız. Kurumsallaşma yolunda atılan bu adımın, tüm Univera ve Univis ailesi için motive edici olmasını diliyorum.” dedi.

Merthan Kaleli kimdir?

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde aldığı İktisat eğitiminin ardından uzun yıllar satış ve pazarlama alanındaki uzmanlığıyla yöneticilik görevleri üstlenen Merthan Kaleli, son olarak Yönetim Danışmanı olarak çalışmalarını yürüttü. Kaleli, daha önce Xerox, Ericsson ve Cominic çatıları altında yöneticilik ve müdürlük görevlerini üstlendi. 2005-2012 yıları arasında Microsoft Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri bölgelerinde liderlik görevleri aldı. 2013-2019 yılları arasında ise Souqpal Fzco şirketinin Genel Müdür olarak çalışan Kaleli, Univera ve Univis’in kurumsallaşma stratejisine uygun olarak şirket içindeki süreçlere liderlik edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ