Zirvede Haber

Silva ile hijyen kağıt formunda, hep yanında…

Silva ile hijyen kağıt formunda, hep yanında…

Eller, hayatla temasımızı sağlayan en önemli araçlardır. Günlük yaşantımızda ellerimiz, çevre ile her türlü bağlantıyı sağlayan, bu nedenle de en fazla bakteri barındıran organımızdır. Sürekli çevre ile temas halinde olduğu için ellerimiz yoluyla taşınan virüs ve bakteriler çeşitli hastalıkları da beraberinde getirebilir. Bu noktada hijyenin her zamankinden daha önemli olduğu bu günlerde, ellerin temiz olması çok daha hayatidir.

Bu hassasiyetle yola çıkan Silva, hazırladığı Kağıt Sabun ile ihtiyaç duyulan her anda yanınızda olmayı amaçlıyor.

Tek kullanımlık paketlerde size özel…

Silva Kağıt Sabun; evinizde, okulda, işyerinizde, seyahatte, piknikte, çantada her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz oldukça pratik bir üründür. Birçok kişinin kullandığı sabunların virüs bulundurma olasılığı vardır ve her zaman bulaşıcı etki taşır. Bu sebeple Silva Kağıt Sabun tek kullanımlıktır ve ortak kullanım alanlarında rahatlıkla tercih edilebilir.

Pratik yönüyle dikkat çeken Silva Kağıt Sabun, elle buluştuğunda kendiliğinden erir. Elleriniz kuru iken paket içerisinden 1 kağıt sabun alıp istediğiniz köpük oluşana kadar ellerinizde gezdirebilir ve sonrasında durulayabilirsiniz. Ellere yumuşaklık ve ferah bir koku veren kağıt sabun, ellerde maksimum hijyen sağlar. Özellikle de mikroorganizmalara karşı daha savunmasız olan çocuklar için ideal olan kağıt sabun, kişisel el temizliği açısından güvenli bir tercih sunar.

www.silvanetwork.com.tr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ