Zirvede Haber

Konforu koltuğa, hayatı eve sığdırdık…

Konforu koltuğa, hayatı eve sığdırdık…

Kimi zaman tüm aileyi buluşturan sıcak bir alan, kimi zaman kendinizle baş başa kalmak isteyeceğiniz güvenli bir liman… Siz ne isterseniz ona dönüşen Tito Köşe Koltuk, evi sıcak bir yuvaya çevirirken en güzel anlarınıza eşlik ediyor.

Dekorasyonda özgürlük ilkesini temel alan Loda Mobilya, imza attığı koleksiyonlarla yaşam alanlarına özgür olduğu kadar özgün bir bakış açısı getiriyor. Tarzı ve tavrıyla dikkat çeken Tito ile loft stilin çarpıcı atmosferini yaşam alanlarına taşıyor.

Klasik bir köşe koltuktan çok daha fazlası…

Ev stilinde, cesur tasarımlara imza atan Loda Mobilya, Tito ile klasik koltuk anlayışına çarpıcı bir yorum getiriyor. Tasarım dili ile geleceğin dekorasyonuna dair ipuçları sunan Tito Köşe Koltuk, özgün detaylarla zenginleştirilmiş bir kompozisyon yaratıyor.

Özel bir teknik kullanılarak oluşturulan sırt bölümü ve birinci sınıf işçilik özellikle dikkat çekiyor. Maskülen stiline eşlik eden bu işçilik, Tito Köşe Koltuk’un karakteristik bir özelliği olarak fark yaratıyor. Daha çok konfor, daha çok hayat mottosuyla hayat bulan formu ile İskandinav stiline özel bir gönderme yapılırken, kumaşlarda hareketlilik yaşam alanına dinamik bir hava kazandırıyor. Geniş oturma alanı ile işlevselliğini koruyan Tito, çağdaş yaşam formlarına uygun özel bir seçenek oluyor.

www.loda.com.tr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ