Zirvede Haber

Medisana ile Ev Rahatlığında Selülit Masajı

Medisana ile Ev Rahatlığında Selülit Masajı

Hafif ve kullanışlı tasarıma sahip Medisana 88540 Selülit Masaj Aleti ile kan dolaşımını uyarmak, gerginliği azaltmak ve bağ dokusunu sıkılaştırmak için etkili masajları evinizde kendi kendinize uygulayabilirsiniz.

Kadınların en sık karşılaştığı sorunlardan biri olan selülit, aşırı kilo, dar giysiler, yanlış beslenme, hızlı kilo alıp verme, aşırı stres gibi birçok nedenle ortaya çıkabiliyor ve cilt yüzeyinde çukurlu ve tümsekli, portakal kabuğu benzeri görünüme neden oluyor.

40 yıllık sağlık ürünleri üretme tecrübesi bulunan Medisana,  88540 Selülit Masaj Aleti ile selülit görünümünü azaltmaya destek oluyor, düzenli kullanımda cildinizde daha sıkı ve pürüzsüz bir görünüm vadediyor.

İki farklı masaj yoğunluğu ve 6 adet masaj başlığı bulunan Medisana 88540 Selülit Masaj Aleti, isteğe göre ayarlanabilir el kayışı ile masajınızı kendi kendinize ve rahat bir şekilde yapmanızı sağlıyor. Prize bağlı çalışması sayesinde ekstra güçlü kullanıma sahip ürün, kan dolaşımını uyarmak, gerginliği azaltmak ve bağ dokusunu sıkılaştırmak için etkili yoğurma masajı sunuyor. Çıkarılabilir masaj silindirleriyle kolay temizlenme imkanı bulunan Medisana 88540 Selülit Masaj Aleti, kompakt boyutuyla da avantajlı.

www.medisanaturkiye.com.tr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ