Zirvede Haber

İYİ’ler Meydanlarda!

İYİ’ler Meydanlarda!

İYİ Parti, Bursa’da yine meydanlara çıktı. TBMM’deki İYİ Parti Grup toplantısını 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda izleyen partililer, Genel Başkan Meral Akşener’e de mesaj gönderdi.

İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı, geçen hafta Genel Başkan Meral Akşener’in grup konuşmasını Kent Meydanı’nda kurulacak dev ekranda izlemek istemiş, ancak Bursa Valiliği izin vermemişti. Grup toplantısını izlemekten vazgeçmeyen İYİ Partililer oturma eylemi yaparak cep telefonlarından grup toplantısını takip etmişti.

Bu hafta da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, benzer bir etkinliği ev sahipliği yaptı. İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte, partililer yine oturarak Akşener’in konuşmasını cep telefonlarından izledi.

İYİ Partililer, Türkiye’nin 2021 Yılı Bütçesi’nden eğitime kadar bir çok konuyu değerlendiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in konuşmasına alkışlarıyla destek verdi.

“GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEM”

Polisin çevrede geniş güvelik önlemi aldığı ve pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşen etkinlikte İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, “Her hafta Bursa’da, hangi hava şartlarında olursa olsun farklı meydanda genel başkanımızı milletle buluşturmaya devam edeceğiz.  Ben buradan Ankara’ya genel başkanımıza bir mesaj göndermek istiyorum. Siz dik durun genel başkanım, bu ülkenin güçlendirilmiş parlamenter sistemle tekrar yönetilmesi için mücadelemize devam edeceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ