Zirvede Haber

Bursa’da muhtarın testi pozitif çıktı

Bursa’da muhtarın testi pozitif çıktı

Bursa’da temaslı olduğu kişinin pozitif çıktığını öğrendikten sonra izole olan Nilüfer ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Dilek Tez’in Covid-19 testi de pozitif çıktı. Tez, sosyal medyadan tedavisi için kan plazması bağışı çağrısında bulundu.

Bursa'da muhtarın testi pozitif çıktı

Nilüfer ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Dilek Tez, 5 Ekim tarihinde sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Değerli Dostlar 29 Eylül de temaslı olduğum kişinin 1 gün sonra covit 19 pozitif çıkması nedeniyle evde izole bulundum. 3 gün sonrasında yaptırdığım tahlillerim negatif çıktı. Ama yinede izole kaldım. Sanırım erken tahlil yanılttı. Geçen gece ateşlenmem nedeniyle bugün yaptırdığım tahlil malesef covid 19 pozitif çıktı. Tedavim bu akşam itibariyle başlamış bulunmaktadır. Yakın ailem haricinde temaslım yok. Telefonlara cevap veremeye bilirim. Sağlıklı günlerde tekrar görüşebilmek umuduyla. Allaha emanet olun.” ifadelerinde bulunmuştu.

Tedavisi devam eden Tez, bu kez kan plazması bağışı çağrısınd abulundu ve sosyal medya hesabından “Merhaba, Medicana hastanesinde tedavi görmekteyim. Tedavim için 28 gün önce Covid-19 geçirmiş olan bir kişinin A RH+ kan plazması bağışına ihtiyacım bulunmaktadır. Kan bağışını adımı ve soyadı belirtilerek Kızılay’a verebilir veya aşağıdaki irtibat telefonları ile iletişime geçebilirsiniz. Yardımlarınızı rica ediyorum. 0545 617 17 87-0555 893 43 81” notunu paylaştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ