Zirvede Haber

15 Yıllık Tecrübe… Doğru Adres; Asker Emlak Gayrimenkul…

15 Yıllık Tecrübe… Doğru Adres; Asker Emlak Gayrimenkul…

“En doğru seçenekler sizler için” Emlak piyasasında 15 yıldır güvenin adresi olan Asker Emlak’ın sahibi Asker Karataş yeni projeleri ile Bursa kamuoyunun karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kurulduğu günden bugüne kadar güvene dayalı satışlar gerçekleştiren Asker Karataş bugünden sonrada aynı çizgide yollarına devam edeceğini söylüyor. 1995 yılında taşındığı Nilüfer’in Konak mahallesini iş adresi haline getiren Asker Karataş; “2004-2005 yıllarında açmış olduğumuz işyerimizde müşterilerimizle karşılıklı güven adresi noktasında hizmet veriyoruz. Emlak sektöründe müşteri ile oluşturacağınız güven ortamı çok önemli. Ben 15 yıldır bu olguya dikkat ediyorum. Güvenle inşa ettiğimiz emlak sektöründe marka olabilecek birkaç isimden biri haline geldiğim için çok memnunum.” Dedi.

“Bursa’nın Her Noktasına Ücretsiz Hizmet”

Karataş; “Bursa’nın Nilüfer ilçesinde her ne kadar işletmemiz faaliyetini sürdürmüş olsa da biz Asker Emlak olarak Bursa’nın her noktasındayız. Kapımız tüm meslektaşlarımıza da açıktır. Bursalılardan yatırım anlamında yapacakları her alışverişte bize sormalarını arzu ediyoruz. Çünkü; her emlak alımı geleceğe atılacak güzel bir adımdır. O yüzden bize sormadan emlak alımı yapmamaları önemlidir. Bize danışmadan emlak almamalarını arzu ederiz. 15 yıldır müşterilerimize hem onların cebine hem de gönlüne uygun seçenekler ile konut ve arsa satışları yapmaktayız. 15 yıldır sadece ben kazanayım formatında olmadık. Gayrimenkulcü dostlarımızın da bir ellerinden biz tutarak kazanmalarını sağladık. Komşusu açken tok yatan bizden değildir. Biz Asker Emlak olarak ilkelerimiz ile güven ortamını bir araya getirip, piyasada haklı bir biçimde etkin oyuncu olarak uzun yıllar varlığımızı sürdüreceğiz. Müşterimizin boş zamanları, bizim iş zamanımızdır. Müşterimizin takip ettiği konut yada arsayı hiçbir ücret talep etmeksizin kendilerine gösteriyoruz. Emlak sektöründe son zamanlarda mağdur müşteri haberleri ise bizi son derece üzmektedir.” Dedi.

“Sözleşmeler Taraflar Arasında İmzalanmalı”

Karataş; “Üzerinde çalışılan her mülk işlemi, emek harcamak demektir ve her emeğin bir karşılığı mutlaka olmalıdır. Ancak; bunu sağlamak içinde müşterileri mağdur duruma düşürmeği de kabul etmiyoruz. Dikkat edersiniz ki; günümüzde emlak danışmanları teknolojinin son nimetlerini fazlası ile kullanıyor. Her emlak ofisinin kendine ait internet siteleri olduğu gibi üye olduğu birçok emlak portalı da mevcuttur. Bu imkanlar dahilinde bazı emlakçıların verecekleri ilanlar için müşterilerden maddi destek istemelerini doğru bulmuyoruz. Müşteri ile emlak danışmanı bir araya geldiğinde satılan taşınmazlar için yer gösterme belgesi, hizmet ortaklığı sözleşmesi, tapu müşaviri takip sözleşmesi, alım satıma aracılık sözleşmesi, kiralamaya aracılık sözleşmesi,  kiralanan taşınmazın yer gösterme belgesi, yetkilendirme sözleşmesi, taşınmaz bilgileri sözleşmelerini doldurma zorunluluğu vardır. Eğer bu evrakları aranızda yapmazsanız siz suçlusunuz!” dedi.

“Bir Telefon Kadar Size Yakınız!”

Karataş; “Bu evrakları aranızda yapmazsanız, birçok sorunla karşılaşabilirsiniz, o yüzden o sözü edilen evrakları mülkünüzün anahtarlarını teslim etmeden önce emlakçınız ile imzalamalısınız. Sizde bilinçli bir müşteri olarak tüm işlemlerini yasal olarak yapan, ilgili oda ve kuruma kayıtlı, iş ahlakını herşeyden üstün tutan teknolojinin bütün imkanlarını müşterileri için kullanan, profesyonel emlak danışmaları ile sözleşme yaparak çalışmalısınız. Unutmayınız ki; Türkiye Cumhuriyeti Mahkemeleri; sözleşmeyi yapan her iki taraf içinde büyük bir güvencedir. Asker Emlak olarak banka ekspertiz, tapu takip, fabrika, arsa, konut, villa, işyeri alım ve satımları ile doğru adreste satışlarınızı yapmaktayız. Pandemi şartlarına uygun hizmet kalitemizle her zaman size yakınız. Bizlerle kazanırsınız. Doğru uzman ile doğru yatırımın tek adresi Asker Emlak’tır. Gayrimenkul bilgi ve güven istiyor. Emlak işi ekip işidir. Ne olursa olsun bir işimizi severek yapıyoruz. Her insan güler yüz tatlı bir söz bekler. Emlak işi bizim işimiz.” Dedi. 15 yıldır emlak da doğru adres Asker Emlak Konak Mahallesi, Beşevler Cadddesi, Şehit Pilot Teğmen Rafet Özsoy Sokak No; 32/A Nilüfer Bursa Tel; 02244526516, 05372857168, 05331434165

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ