Zirvede Haber

Weltew Home’dan trend genç odası: AVŞA

Weltew Home’dan trend genç odası: AVŞA

Çalışma alanı ve dinlenme bölümleriyle gençler için oldukça konforlu bir yaşam alanı sunan Weltew Home’dan  Avşa Genç Odası, 3 kapaklı gardırop, çalışma masası, şifonyer, karyola, başlık, komodin ile çamaşırlık ve kitaplıktan oluşuyor.

Şimdilerde evde daha çok vakit geçiren ve ders çalışırken de rahat bir ortama ihtiyaç duyan gençlerin beklentisini tam olarak karşılayacak koleksiyon, modern dizaynı ile de beğenilere hitap ediyor.

Hem estetik hem fonksiyonel…

Avşa Genç Odası’nın kitaplıklı çalışma masası oldukça fonksiyonel olarak tasarlandı. Çekmece, raflar ve kapaklı bölümler sayesinde birçok ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte olan takımın ayrıca depolama seçeneği olarak sunulan 3 kapaklı gardrobunda kullanılan çekmece, raflar ve askılıklar da koleksiyona ayrı bir fonksiyonellik kazandırırken, oda içerisinde zengin bir kullanım alanı sağlıyor.

 Huzurlu ve enerjik renkler

Trend bir tasarıma sahip olan Weltew Home Avşa Genç Odası Takımı, hem erkeklerin hem de genç kızların odalarında kullanabilecekleri şekilde dizayn edildi. Takımın genelinde yer alan antrasit, beyaz ve soft renk uygulaması takımın kimliğine huzurlu bir görünüm kazandırırken aynı zamanda enerjik bir ambians da veriyor.

Tüm kapak ve çekmecelerinde kendinden frenli mekanizmayla kullanım kolaylığı sağlayan, farklı tarzda modern metal kulp ve ayak yapısı sayesinde görsel açıdan da zenginleştirilen Avşa Genç Odası Takımı’nı tüm Weltew Home mağazalarında bulabilirsiniz.

www.weltew.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ