Zirvede Haber

Bursa’nın yeni cazibe merkezi: Naim Süleymanoğlu Bulvarı…

Bursa’nın yeni cazibe merkezi: Naim Süleymanoğlu Bulvarı…

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde prestijli yatırımlarla kentin yeni gelişim bölgesi haline gelen Balkan Mahallesi, kentin en büyük bulvarına da ev sahipliği yapacak. Yeni yatırımlarla cazibe merkezi haline gelen Naim Süleymanoğlu

Bursa, yeni yaşam alanları ile birlikte bir de yeni bir bulvar kazanıyor.

Nilüfer Balkan Mahallesi’nde yer alan Naim Süleymanoğlu Bulvarı, yeni yatırımların odağı olma yolunda ilerliyor.

Bursa’nın yeni cazibe merkezi olması beklenen bulvar ile ilgili konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, ilçe belediyesi olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını söyledi.

Erdem şöyle konuştu:

“Balkan Mahallesi, içerisinde Emirkoop adını verdiğimiz bir imar planı içerisinde. Şu anda ciddi, yoğun bir yapılaşmanın olduğu bir bölge. O bölgeyle beraber orada konutlar ciddi anlamda yükselmeye başladı. Güzel bir bulvar olacağını düşünüyoruz. Biz bu sene o yol ile ilgili soğuk asfalt çalışması gerçekleştirdik. Orası ile ilgili yeni bir düzenleme yapmak lazım. Açıkçası bu tür 30 metre olan bulvarların sorumluluğu Büyükşehir Belediyesi’nde.”

Erdem, şöyle devam etti:

“GÜZEL, CANLI BİR BULVAR OLACAK”

“Biz de bu alanlarla ilgili inşaatlar yükseldikçe nasıl bir planlama yapılması gerektiğiyle ilgili çalışma yapıyoruz. Dolayısıyla bizim de bunlar ile ilgili çalışmalarımız var. Güzel canlı bir bulvar olacağını düşünüyorum ben. Çalışmalarımızı tamamlayınca size bunlarla ilgili görsellerimizi de göstermiş oluruz. Tabii bunu Büyükşehir’e vereceğiz. Yapım sorumluluğu Büyükşehir’in olacak.”

Bulvarı ile ilgili konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Güzel, canlı bir bulvar olacağını düşünüyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ