Zirvede Haber

MHP Bursa’da ilçe kongreleri başlıyor

MHP Bursa’da ilçe kongreleri başlıyor

MHP’nin 2021’de yapılacak büyük kurultayı öncesi Bursa’da ilçe kongreleri yarın başlıyor. MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, kongrelerden “tek ses, tek yürek, tek bilek” halinde çıkacaklarını belirterek, “Hassas bir süreçten geçiyoruz. Bu zor şartlarda MHP’ye ve Ülkücülere her zamankinden daha fazla görev düşüyor. MHP’li olmak, Ülkücü olmak, her şeyden önce özveri ister.” dedi.

MHP’nin 14 Mart 2021 tarihinde yapılacak büyük kurultayı öncesinde Bursa’da ilçe kongreleri yarın Yıldırım ile başlayacak ve 30 Ağustos’ta Karacabey kongresiyle sona erecek.

Kongre sürecini Olay gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz’a değerlendiren MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, ilçe kongrelerini “yeni bir başlangıç ve yeniden şahlanış” olarak kabul ettiklerini belirterek, şu değerlendirmeleri yaptı:

‘3 KURALI TİTİZLİKLE UYGULAYACAĞIZ’

“Kovid-19 hastalığı sebebiyle kongrelerimizi yalnızca delegelerin katılımıyla gerçekleştireceğiz. Maske, temizlik ve sosyal mesafe kuralını hassasiyetle uygulayacağız. Beşeriyet öncelik sıralamasını mecburen etkiledi.”

‘HASSAS BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ’

“Hassas bir süreçten geçerken dik duran, ülkesi ve milletinin bütünlüğünü savunan bir partinin mensupları olarak ilkelerimizden taviz veremeyiz. Uğruna canımızı vermeye hazır olduğumuz bir vatanımız var. Mensubiyetinden gurur duyduğumuz bir milletimiz var. Ebediyete kadar yaşaması için yeminli olduğumuz bir devletimiz var. Rengini şehit kanından almış, bağımsızlık sevdamızla sembolleşmiş ay-yıldızlı al bayrağımız var.”

‘DÜNDEN BUGÜNE MHP’YE İHTİYAÇ VAR’

“Milliyetçi Hareket varsa çözüm vardır. Bu zor şartlarda MHP’ye ve Ülkücülere her zamankinden daha fazla görev düşüyor. MHP’li olmak, Ülkücü olmak, her şeyden önce özveri ister. Bu ülke toprakları için gerektiğinde canını seve seve vermeyi gerektirir. Onun için diyorum ki dünden bugüne MHP’ye ihtiyaç var.”

‘KAZANAN TÜRKİYE OLACAK’

“MHP üzerinde hesap yapanlar bilmeli ki bu dava ilelebet sürecek. Bu davayla hesabı olanların tezgâhları ve tezviratları boşa çıkacak. Kongrelerimizde partimize yeni bir can ve kan gelecektir. Liderimiz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin her şartta ve her durumda yanında ve emrindeyiz. Gururla ifade ediyorum ki Bursa olarak tavizsiz bir şekilde liderimizin söylediği her söz sözümüzdür. Partimiz kongrelerinde birlik ve beraberlik havasını yansıtan atmosferi teneffüs edeceğiz. Kongrelerimizden ‘tek ses, tek yürek, tek bilek’ çıkacağız. Kazanan Türkiye olacak.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ