Zirvede Haber

Çelik’e Dava Arkadaşlarından Tam Destek…

Çelik’e Dava Arkadaşlarından Tam Destek…

Faruk Çelik’e destek yağıyor Bursa siyasetine damga vuran isimlerden eski Devlet Bakanı Faruk Çelik ve ailesine yönelik yayınlara AK Parti’den tepki üstüne tepki geliyor.

   

Faruk Çelik'e destek yağıyor

Devlet Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı gibi önemli görevlerde bulunan Faruk Çelik’e yönelik iddialara ardı ardına tepkiler geliyor.

AK Parti Genel Merkez Siyasi Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve 23. Dönem Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak, sosyal medya hesabından Çelik’e destek mesajı yayınladı.

Tunçak, mesajında, “Uzun yıllardır Bursa’nın tüm sorunlarında çözüm kapısı olmuş Faruk Çelik beye itibar suikastı yapmaya çalışanlar; biliniz ki hak yerini buluyor. Sizden önce de buna kalkışan müptezeller vardı.” ifadesini kullandı.

Tunçak’ın Twitter mesajını yorumlayan AK Parti 22. Dönem Bartın Milletvekili Mehmet Asım Kulak da “Sayın Bakanımızın ülkemize ve Bursa ilimize yapmış olduğu hizmetlerin yakınen şahidiyiz, bizler her zaman kendisinden razıyız, Rabbim de razı olsun.” dedi.

Mehmet Tunçak’ın paylaşımına yapılan çok sayıda yorumda da Faruk Çelik’e destek mesajları vardı.

AK Parti 23. Dönem Milletvekili Sedat Kızılcıklı da Twitter mesajında şunları söyledi:

“Bu kadar hizmet edip yalnızlaştırılmaya, unutturulmaya çalışılan kaç kişi var yazık. AK Parti’nin rakibi AK Parti’dir söylemi bu olsa gerek, yazık. Faruk Çelik AK Parti’dir, Faruk Çelik Bursa’dır…”

Kızılcıklı’nın mesajına da çok sayıda destek yorumu geldi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ