Zirvede Haber

Kaya Çiftliği’nden Bayram Kahvaltısı için Eşsiz Lezzetler

Kaya Çiftliği’nden Bayram Kahvaltısı için Eşsiz Lezzetler

Maksimum hijyen ve lezzet ilkesiyle üretim yapan Kaya Çiftliği, leziz ve sağlıklı bir bayram kahvaltısı için klasik beyaz peynirden yöresel lezzetlere yüzlerce ürün seçeneği sunuyor. 

Edirne’nin İpsala ilçesindeki 4 bin 500 metrekare kapalı alanlı üretim tesisinde, 200 ton süt işleme kapasitesiyle üretimini sürdüren Kaya Çiftliği, kahvaltının vazgeçilmezlerini Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarında tüketicilerle buluşturuyor. Süt ve süt ürünleri çeşitlerini 21 ildeki 108 zincir mağazasında satışa sunan Kaya Çiftliği, müşterilerine tam 700 kalem ürün sunuyor.

Kahvaltının Vazgeçilmezi Peynir

Türk kahvaltı geleneğinin vazgeçilmezlerinden peynirler Kaya Çiftliği mağazalarında her damak tadına uygun olarak yer alıyor. Mevsimine göre koyun, keçi ve inek sütünden elde edilen Sezon Tam Yağlı Beyaz Peynir’in yanı sıra Meriç Tam Yağlı sizlere daha yumuşak bir kıvam; 9 ay olgunlaştırılan İpsala Tam Yağlı orta sertlikteki kıvam, Ekstra Özel Tam Yağlı beyaz peynir tam 12 ay olgunlaştırılmasıyla daha notalı ve derin bir lezzet sunuyor. Helal Gıda,  Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve Kalite Yönetim Sistemi belgelerine sahip tüm ürünler arasında beyaz peynirin yanında diğer kahvaltılık ürünler de zengin çeşitleriyle dikkat çekiyor. Bayram kahvaltınızı Light Taze Kaşar, Köy Tipi Yayık Tereyağı, Tost Peynirleri ile taçlandırmak için Kaya Çiftliği mağazalarından birine uğramanız yeterli.

Yöresel Lezzetler 

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde üretilen yöresel peynirleri de satışa sunan Kaya Çiftliği mağazalarında Biberli Çerkez Peyniri, Kaşkaval Peyniri, İzmir Tulum Peyniri, Kızartmalık Peynir gibi birçok seçenek peynir tutkunlarını bekliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ