Zirvede Haber

Corona Bir Canımızı Daha Aldı…

Corona Bir Canımızı Daha Aldı…

Koronavirüs Bursa’da bir can daha aldı! Eğitim Bir-Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Gülbek Erkılıç, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Çin’den başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, Bursa’da bir can daha aldı. Eğitim Bir-Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Gülbek Erkılıç, 4 Nisan’da yapılan korona testi sonucunun pozitif çıkması üzerine Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

10 günlük tedavi süresi zarfında genel durumu kötüleşen Erkılıç, yoğun bakıma alındı. Bu arada Gülbek Erkılıç için daha önce korona tedavisi görüp iyileşen kişilerden A(+) plazma aranmaya başlandı. Acil aranan plazma için Donör Türkiye sosyal medya sayfasında da bilgilendirme yapıldı.
Gülbek Erkılıç için aranan plazma 20 gün sonra 24 Nisan tarihinde bulundu. Ancak Erkılıç tedaviye cevap vermeyip dün hayatını kaybetti.

Erkılıç’ın aynı zamanda Uludağ Üniversitesi Güvenlik Amiri ve futbol antrenörü olduğu belirtildi

Erkılıç’ın acı haberini Eğitim Bir-Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı Fatih Gümüş duyurdu. Gümüş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Eğitim Bir-Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Gülbek Erkılıç Covid 19 nedeniyle tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Erkılıç ailesine ve Eğitim Bir-Sen Uludağ Üniversitesi camiasına başsağlığı ve sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

REKTÖR KILAVUZ’DAN BAŞ SAĞLIĞI

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Üniversitemizin sevilen personellerinden, kıymetli kardeşimiz Gülbek Erkılıç’ı Covid-19 hastalığı nedeniyle kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Mesai arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun. Mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ