Zirvede Haber

Özdilekteyim.com’dan 29 Şubat Kampanyası!

Özdilekteyim.com’dan 29 Şubat Kampanyası!

Özdilekteyim.com’da 26 – 29 Şubat tarihleri arasında 4 gün boyunca sürecek kampanyalar kullanıcıları bekliyor.

Özdilek çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’da 29 Şubat’a özel “Dört yılda bir gelecek dört dörtlük fiyatlar” tekstil, ev tekstili, gıda dışı ürün kategorisi ve market bölümünde yer alan seçili ürünlerde geçerli olacak.

Bu fırsat dört yılda bir geliyor!

Kullanıcılarına her zaman kaliteyi uygun fiyatlarla buluşturmayı ilke edinen Özdilekteyim.com’da tekstil kategorisinde yer alan Harley Davidson, Skechers, Under Armour markalı seçili kadın ve erkek ayakkabı modellerinde indirimli fiyatlar sunuluyor. Ev tekstili grubunda ayrıca Özdilek Ev Tekstili markalı çocuk bornozları, yine Özdilek Ev Tekstili markalı Camellia 5 Parça Happy Aile Seti ile Still Battaniye ve Soft Life Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı’da kampanyalı fiyatlarıyla yerini alıyor.

Özdilekteyim.com’dan yapılan Oral B şarjlı diş fırçası alışverişlerinde de sepette %40 indirim uygulanıyor. Lav Birdie 6’lı Çay Seti, Zeleny Katı Meyve Sıkacağı ve çocuklar için Uzaktan Kumandalı Maserati Işıklı 1/14 modeli de dört yılda bir gelecek dört dörtlük fiyatlarla satışa sunuluyor.

Şubat ayının sonunda kullanıcıların yüzünü güldürecek ve 4 gün boyunca sürecek olan indirimli günlerde, Özdilekteyim.com’un market bölümünden yapacağınız alışverişlerde de cazip fiyatların keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ