Zirvede Haber

NEDEN ?

NEDEN ?

DSP İlçe Başkanından refiklerine uyarı. İnegöl İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar; “Değerli dostlar seçim zamanı yada öncesinde Demokratik Sol Partiye yokmuş muamelesi yapanlar. Başka partilere Millet Vekili vererek seçime sokanlar. Bizim hakkımızda asla seçime giremezler diyenler. Kongremize veya organizasyonlarımıza katılma nezaketinde bulunmayanlar.

Partimize ziyarete bile gelmeye korkanlar. Ortak adaylık çalışmalarını başlatan biz olmamıza rağmen adımızı anmaktan imtina gösterenler vardı. Şimdi bizim ilkeli, dürüst, kararlı ve doğru muhalefet anlayışımızın gereği olarak gerek İktidar’a gerekse diğer siyasi partilere yapmış olduğumuz takdir veya eleştriden rahatsızlık duyuyorlar. O kadar rahatsızlar ki başka bir siyasi parti ilçe başkanını arayarak nasıl siyaset yapacağını dizayn etme hadsizliğine bile başvuruyorlar.

Bizi tanımayanı bizimde tanımayacağımız Genel Başkanımız Sayın Önder Aksakal tarafından net bir şekilde ifade edilmiştir. Bizlerde Demokratik Sol Partililer olarak Genel Başkanımıza sonuna kadar katılıyoruz. Nasıl siyaset yapacağımıza Genel Merkezimiz ve partililerimiz haricinde kimse karar veremez. Beni ve yönetimimi gerek telefon ile arayarak gerekse bazı ortamlarda konuşurken bu konularda rahatsız etme hakkını kendinizde bulacak kadar kibirli ve saygısızsınız.

Bizler İnegöl’de iktidar partisi ve Belediye Başkanı Sayın Alper Taban’a da zaman zaman eleştri yapıyor, zaman zaman da teşekkür ediyoruz. Ama asla kendileri bizleri arayarak siyasetimize yön verme çabası içerisinde olmadılar. Aksine bazı konularda arayarak bilgilendirme yapma nezaketinde bulundular. Siz NEDEN rahatsız oluyorsunuz ? Biz sizin için zaten YOK hükmünde değilmiydik ? Tekrar hatırlatıyorum. Ben Halil BÜYÜKIŞIKLAR şu anda şeref ve gurur ile DEMOKRATİK SOL PARTİ İNEGÖL İLÇE BAŞKANIYIM. Bilgilerinize ….!” ifadeleri ile içinde biriktirdiği çığlığı kamuoyuna aktardı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ