Zirvede Haber

Gelecek Partisi’ne Bursa’da da bina engeli

Gelecek Partisi’ne Bursa’da da bina engeli
Gerek yakın olduğu Sivil Toplum Kuruluşları gerek üniversiteler gerekse de teşkilatlanmasının önüne geçmek için her türlü baskıya maruz bırakılan Gelecek Partisi, şimdi de Bursa’da bina engeliyle karşı karşıya.
 
Geçtiğimiz aylarda İstanbul İl Başkanlığı için tutulan bina AK Partili Bahçelievler Belediyesi tarafından sudan sebeplerle mühürlenmiş, Gelecek Partisi ise Küçükçekmece’de başka bir binaya taşınmıştı.
 
Yine geçtiğimiz aylarda Bilim ve Sanat Vakfı’nın kurucusu olduğu Şehir Üniversitesi’nin Marmara Üniversitesi’ne devrine karar verilmiş ve son olarak da bu hafta içerisinde Ahmet Davutoğlu’nun kurucusu olduğu Bilim ve Sanat Vakfı’na kayyum atanmıştı.
 
Bir engel de Bursa’da
Teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Gelecek Partisi, geçtiğimiz hafta Bursa İl Başkanlığı’na Alpaslan Yıldız’ı atadı. Yıldız, hemen kolları sıvayıp çalışmalara başlarken çalışma arkadaşlarıyla birlikte kent merkezinde partisinin il başkanlığı için bina arayışlarına başladı.
 
Metal – İş verenler sendikasına ait bir bina için anlaşma sağlayan Gelecek Partisi’nin, Bursa’daki yetkilileri, mülk sahipleriyle önümüzdeki salı günü saat 11:00’de sözleşme imzalamak için sözleştiler ancak anlaşmanın ardından, bugün Metal – İş Verenler sendikası avukatları aracılığıyla atılan bir mesaj ile binanın, Gelecek Partisi’ne vermekten vazgeçtiklerini bildirdiler.
 
Konuyu, sosyal medyaya Gelecek Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Öztürk taşıdı. Öztürk, Twitter hesabından yayımladığı bir mesaj ile “Sizde mi Brütüs? Korkma” diyerek yapılan engellemeye tepki gösterdi.
 
GEÇEN CUMARTESİ BİRKAÇ ARKADAŞLA GELECEK PARTİSİ İL BİNASI OLMAK ÜZERE KİRALIK YER BAKTIK.SALI GÜNÜ SAAT 11.00 DE SÖZLEŞME İMZALAMAK ÜZERE ANLAŞTIK.SABAH AVUKATTAN BİR MESAJ,VAZGEÇTİK.GEREKÇE SUDAN SEBEP.YER METAL İŞVERENLER SENDİKASINA AİT.YANİ PATRONLAR.SİZ DE Mİ BRÜTÜS?KORKMA
 
— Mustafa Öztürk (@moztur)
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ