Zirvede Haber

Bursa’da “Kentsel Kaosu” Sonlandıracağım

Bursa’da “Kentsel Kaosu” Sonlandıracağım
Bursa’da faaliyet gösteren İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği İMSİAD’ın olağan genel kurulu 26 Ocak Pazar günü gerçekleşecek. İMSİAD başkan adaylarından Çelebi Group Yönetim Kurulu Başkanı ve İMSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelebi, projelerini ve yönetim anlayışını 21 Ocak Salı akşamı düzenleyeceği toplantı ile kamuoyu ile paylaşacak.
 
İMSİAD’ın 26 Ocak’ta gerçekleşecek olağan genel kurulunda mevcut başkan Mustafa Andıç ile Mehmet Çelebi’nin yarışması bekleniyor.
 
Başkan adaylarından Çelebi Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, kurumsal ve profesyonel komisyonlarla yeni bir yönetim anlayışı ve dinamik bir işleyişi hayata geçirmeyi hedefliyor.
 
İşter o projeler:
 
Konut İhracatı Komisyonu – (BTSO destekli yabancıya konut satışı) Sanayi İhracatı ve Malzeme İhracatı
Kentsel Dönüşüm ve Şehir Planlama Komisyonu – (Yaşanabilir kentler ve mevcut sorunların çözümü)
İMSİAD Akademi – (Tüm eğitim ve seminer planlaması)
Genç İMSİAD – (18-25 yaş arası genç tüm çalışmalarımıza katkı sağlamalarını ve beraberliği sağlamak)
İMSİAD Aile- (Özellikle sosyal sorumluluk projelerinde topyekûn birlikteliği sağlamak ve yönetimde çoğulculuk)
İMSİAD Etkinlik Komisyonu (İMSİAD üyelerine yönelik tüm etkinliklerin sağlanması ve yürütülmesi)
İMSİAD Satın Alma – (Üyelerin birlikteliği sağlandıktan sonra mevcut ihtiyaçların belirlenmesi toplu satın alma yapabilmesine uygun şartların oluşturulması)
İMSİAD Basın – (İMSİAD ile alakalı kurumsal yazılı görsel ve dijital medyada kamu oyu ve üyelerle iletişimin sağlanması)
İMSİAD Sinerji -(Tüm kamu kuruluşları, belediyeler, üniversiteler, meslek liseleri ve üniversitelerin alakalı birimleri ile iletişimin sağlanması)
İMSİAD Teknoloji – (İnşaat ile alakalı yeni teknolojilerin takip etmek yeni teknolojilerin üretimi ile alakalı meslek liseleri ve üniversitelerin alakalı bitimleri ile iletişim ve koordinasyonunun sağlanması)
İMSİAD Finansman -(İnşaat sektörü ile alakalı yerel ve ulusal bankalar dışında Yurtdışında yeni finans arayışları ve kurumlarla iletişimin sağlanması ve bu sayede ülkemize sermaye girişinin sağlanması.
‘GÜÇLÜ YÖNETİM GÜÇLÜ İMSİAD’
 
İMSİAD’ı insanlara dokunan bir yapıya kavuşturmayı hedefleyen Çelebi’nin aynı zamanda son yıllarda gittikçe düşen üye sayısını da arttırarak İMSİAD’ı daha güçlü bir konuma getirmek istediği de biliniyor.
 
Çelebi’nin İMSİAD’a içinde barındıracağı eğitim salonları ile Genç İMSİAD çalışmalarına da ev sahipliği yapabilecek bir genel merkez inşa etme fikri de dikkat çekiyor.
 
‘Güçlü yönetim, güçlü İMSİAD’ sloganıyal yola çıkan Çelebi ve İMSİAD Vizyon Çalışma Grubu, inşaat sektöründe yaşanan sıkıntılara da çözüm önerileri geliştirmek adına çalışmalarını sürdürüyor.
 
’46 YILLIK TECRÜBE’
 
Mehmet Çelebi’nin 46 yıldır inşaat-yapı sektöründe faaliyet gösteren, 10 bin konutluk işçilik ve 3 bin konutluk anahtar teslim uygulamalarına ve yatırım büyüklükleri 30,150, 230 ve 250 milyon liraları bulan projelere imza atan köklü bir firmanın başında yer alması ve avantajları arasında gösteriliyor.
 
İhracattan satın almaya, teknolojiden iletişime kadar umzanlık alanlarında oluşturacağı komisyonlarla İMSİAD ve Bursa konut sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Çelebi, bu projelerini ve konut sektöründe yaşanan sıkıntılara dair çözüm önerilerini 26 Ocak Salı akşamı ayrıntıları ile paylaşacak.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ