Zirvede Haber

Bursa’yı Bekliyoruz…

Bursa’yı Bekliyoruz…

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem  Alfaltlı’dan Kongreye davet. “15 Aralık 2019 Pazar günü Saat 13,30 de Bursa/Osmangazi/Merinos ta yapılacak olan 10. BBP Bursa İl kongremize, Milliyetçi, Vatansever, Maneviyatçı, Bayrağını, Vatanının, seven Tüm iyi insanları davet ediyorum” dedi.

Alfatlı yaptığı açıklamada şunları ifade etti;

“Bursa ‘da bir ilki de kongre vesilesi ile yaşayacağız. Kongre Günü Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici, BBP Divanı ve MKYK tamamı Bursa’da  olacaklar ve  Pazar Günü Sabahı, MKYK toplantısını Bursa’da yaptıktan sonra tüm Genel Merkez Yöneticilerimizle birlikte Kongre salonuna geçileceğini söyledi.

Kongremizde Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi, Birlik, Beraberlik ve kardeşlik mesajlarını Bursa’mıza ve Ülkemize verileceğini ifade eden Alfatlı, Biz delegemize güveniyoruz, BBP delegesi en kritik dönemlerde dahi, sağ duyulu bir şekilde hareket etmiş ve  bu kutlu davayı bir adım daha öne götürecek, adanmış arkadaşlarımıza yetkiyi vermiştir.

Kongre sonrası da tüm arkadaşlarımız birlik beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerdir. 27 yıllık  siyasi hayatımızda, Şehidimiz, Muhsin Başkanımızın ayak izlerine basarak, her dönemde olduğu gibi, doğrunun ve hakkın yanında, yanlışın ve zulmün karşısında olma  siyaset anlayışımız ile inşallah Büyük Türkiye’yi hep birlikte oluşturacağız.Herkes görecek ki,tecrübeli kadrolar, Milletimiz yetki verdiğinde  bu milletin Makus talihini değiştirecektir, diyerek, tüm hemşerilerimi Pazar günkü Şölenimize davet ediyorum.” dedi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ