Zirvede Haber

MHP “Sıfır Aç’lık” İstiyor…

MHP “Sıfır Aç’lık” İstiyor…

Dünya Gıda Gününde, MHP kanadından “Sıfır Açlık” duyarlılığı. MHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Tarkan Gani, Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanlığı Gıda Tarım Ve Hayvancılık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Hakan Sağırkaya ve Komisyon Üyeleri Vet. Hek. Ahmet Soylu, Vet. Hek. Emre Yürük, İbrahim Çınar, Halil İbrahim Süsem ve  Aziz Şen “Tarımda Bursa” masaya yatırdı.

Sağlıklı Beslenmeliyiz

Ortak açıklamayı Gani yaptı. Gani; “Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü’nün (FAO) kuruluş tarihi olan 16 Ekim, Dünya Gıda Günü olarak kutlanmaktadır. Bu yılın çerçevesini ise “Sıfır açlık olan bir dünya için sağlıklı diyetler” oluşturuyor.

Binlerce yıldır çok geniş bir coğrafyada, yetersiz iletişim ve ulaşım imkanlarına rağmen Milletini adalet ile beslemiş Türk Devlet Yönetimi Anlayışına her geçen gün daha çok ihtiyaç duyuluyor. An itibari ile dünyanın çeşitli bölgelerindeki zulüm gören insanlara, hiç bir ayrım göstermeden yardım eden Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin gördüğü sevgi ve saygı, bu sözlerimizin ispatı mahiyetindedir.

2019 yılı teması “Açlık Yaşanmayan Bir Dünya İçin Sağlıklı Beslenme” olan bir dünya hedefliyoruz ve bu doğrultuda Ülkemiz ve Milletimiz İçin elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Aç savaşamayız. Bu vesile ile 16 Ekim Dünya Gıda Günü’nün Birleşmiş Milletler veya adil çalışan, hak ve hukuku ayağa kaldıran yeni bir oluşum nezdinde hayırlı olmasını diliyoruz. Allah Ordu’muzun ve Millet’imizin Yar ve Yardımcısı olsun.” Dedi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ