Zirvede Haber

Her köşe başında İYİ bir insan senin yanında!

Her köşe başında İYİ bir insan senin yanında!

Osmangazi Kent Meydanı’nda kurulan stantta gazetecilere açıklamalarda bulunan İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Kalkınma Politikaları Başkanı İsmail Tatlıoğlu, üyelik kampanyasının geçen hafta partinin Genel Başkanı Meral Akşener tarafından başlatıldığını söyledi. Programa GİK Üyeleri Hasan Toktaş ve Yüksel Yılmaz, İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır, Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Hasanoğlu. Gürsu İlçe Başkanı Hatice Deniz, Mudanya İlçe Başkanı Nuran Piliçer, Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz ile il-ilçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Tek başına iktidara!

Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Hasanoğlu; “Osmangazi büyüyor. 25 ekim 2017’de kurulan İYİ Parti günden güne büyüyerek güçleniyor. 3 gün önce kurduğumuz üye standımızda 100’ün üzerinde cesur vatandaşımız partimize katıldı. Önümüzdeki süreçte İYİ Parti tek başına iktidar olacağından hiçbir şüphemiz olmadığını belirtmek isterim.” Dedi.

Adalete hasret kalma!

İl Başkanı Uzm. Dr. Yahya Bahadır; “Türkiye’yi uçuracağız söylemi ile getirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye’nin nereye uçtuğu bellidir. 17 yıldır yaşanan sistem sıkıntıları daha da derinleşmiş ve millet tek adamlığa mecbur bırakılmıştır. Gerilen kutuplaşmalar arasında ekonomik, sosyal, iç-dış politikada insanlarım yalnızlaştırılmıştır. Bu siyasi çerçevede İYİ Parti tüm partiler arasında hormonlu olarak değil, organik şekilde ürettiği çözüm odaklı politikaları ile vatandaşlarımızın güveneceği liman olmuş ve üye sayısını artıran en büyük parti olmuştur. Memleket adına derdi, aldatılmalara tahammülü kalmayan, hukuksuzluktan bunalıp, adalete hasret kalan, sözde değil özde Atatürkçü, Cumhuriyetçi, milliyetçi ve maneviyatçı çizgideki tüm vatandaşlarımızı çatımız altında birleşmeye çalışıyoruz.” Dedi.

Ocaklarınızı İYİ’ler tüttürecek!

Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. İsmail Tatlıoğlu; “Partimiz toplum tarafından ciddi teveccüh görmüş ve milletimizin manevi değerlerine sahip çıkan yönüyle de halkımız tarafından TBMM’de sigorta noktasına verdikleri oy ile getirilmiştir. İlgi gören siyasi söylemleri ile milletimizin gönlünde yer edindik. Günümüzdeki asimetrik söylemlerin derinleştiği siyasi alanların daraldığı bir ortamda vatandaşlarımızın her şeye rağmen İYİ Partiye gösterdikleri teveccüh taktire şayandır. İl ve İlçe Yöneticilerimize gelerek dert ve sıkıntılarını hangi partiye mensup olursa olsun vatandaşlarımızın dertleri için kederlenen İYİ’lerin bu sorunların çözülmesi için verdiği mücadeleyi de taktirle alkışlıyorum. Dik duran, eğilmeyen İYİ Partiler ile Bursa ayağa kalkacaktır. Arkadaşlarımız sokak sokak, cadde cadde sizin için dolaşıyor. Ocaklarınızı tüttürmeniz için söz verdik. Yine sözümüzün arkasındayız.” Dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ