İsmail Seyis: “Hepsi Bizim Mahalle, Hepsi Bizim Sokaklar”

  • 04 Aralık 2025
İsmail Seyis: “Hepsi Bizim Mahalle, Hepsi Bizim Sokaklar”

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı 5000 Türk Bayrağı Dağıttı

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı, “Hepsi Bizim Mahalle, Hepsi Bizim Sokaklar” sloganıyla gerçekleştirdiği saha çalışmaları çerçevesinde, Yıldırım’ın sokaklarını bayraklarla donattı. İlçe Başkanı İsmail Seyis’in öncülüğünde organize edilen etkinlikte, 5000 Türk bayrağı, mahalle mahalle, sokak sokak dağıtıldı. Ancak bu etkinlik, sadece bir bayrak dağıtımından çok daha fazlasıydı.

Siyasi Çıkar Yok, Halkla Doğrudan Bağ Kuruldu

İYİ Parti Yıldırım teşkilatı, etkinlik sırasında yalnızca bayrak dağıtmakla kalmadı. Gönüllüler, her bir vatandaşla birebir temasa geçerek, Genel Başkan Meral Akşener’in selamlarını ilettiler. Ancak, bu ziyaretlerin asıl amacı vatandaşların taleplerini dinlemek ve onların yanında olmak, sadece sembolik bir jestle yetinmemekti. İYİ Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı, bu etkinlikle siyasi anlamda ciddi bir mesaj verdi: “Biz buradayız ve halkla iç içeyiz.”

İlçe Başkanı İsmail Seyis, bu tür etkinliklerin yalnızca seçim zamanı yapılan geçici çalışmalardan çok daha önemli olduğunu savundu ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Bayrağımız, Birliğimizin ve Bağımsızlığımızın Sembolüdür”

“Bayrağımız, birliğimizin ve bağımsızlığımızın sembolüdür. Bizler bu sokakların, bu mahallelerin evladıyız. İYİ Parti olarak her haneye ulaşmaya, vatandaşlarımızla gönül bağı kurmaya kararlıyız. Bu bayrakları dağıtarak, sadece bir sembolü taşımıyoruz; bizler, milletimizin gönlünde bir yer edinmek, birlikte güçlü bir Türkiye kurmak istiyoruz” dedi.

Seyis, bu etkinliğin sadece İYİ Parti’nin Yıldırım’daki etkinliğini göstermekle kalmadığını, aynı zamanda partisinin siyasi duruşunun da net bir şekilde vurgulandığını ifade etti. İYİ Parti’nin halkla olan samimi bağının her zaman güçlü olduğunu, sokaklardaki varlıklarının sadece bir siyasi performans değil, aynı zamanda yerelden genele uzanan bir siyasi anlayışın temeli olduğunu belirtti.

Yıldırım Halkı İlgiyle Karşıladı

Yıldırım halkı, kendilerine yönelik gösterilen bu ilgiden son derece memnun kaldı. Bayraklar dağıtılırken, İYİ Parti’nin samimi yaklaşımına gösterilen ilgi, sokaklarda ve mahallelerde yankı buldu. Vatandaşlar, sadece bayrakların dağıtılmasını değil, aynı zamanda sahadaki ekiplerin halkla kurduğu güçlü bağları takdir etti. Birçok vatandaş, İYİ Parti’nin etkinliklere ve toplumsal hassasiyetlere verdiği önemi dile getirerek, partisinin yaklaşımının kendilerini etkilediğini belirtti.

İYİ Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı, Yerel Siyaseti Güçlendirmeye Devam Ediyor

Etkinlik, İYİ Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı’nın halkla bütünleşme, yerel siyaseti güçlendirme ve toplumsal sorunlara duyarlı bir yaklaşım sergileme kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. İlçe Başkanı İsmail Seyis ve ekibi, sahada gördükleri yoğun ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, vatandaşların güvenini kazanmanın en büyük hedefleri olduğunu ifade ettiler.

Yıldırım’da halkla iç içe olmak, yalnızca seçim dönemlerinde değil, her zaman sürdürülmesi gereken bir yaklaşım olarak öne çıkarken, İYİ Parti’nin Yıldırım’daki etkinliğini ve sahadaki güçlü varlığını pekiştiren bu bayrak dağıtımı, gelecekteki siyasi çalışmalar için de önemli bir adım oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ