Zirvede Haber

Her köşe başı çöp yığını, kenti kötü koku sardı!

Her köşe başı çöp yığını, kenti kötü koku sardı!

Bursa’nın nüfus olarak en kalabalık ilçelerinden biri olan Osmangazi’de her köşe başında çöp yığınları oluşurken, kenti kötü kokular sardı. Bu durum, vatandaşlarında tepkisini çekti. İlçede 31 mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Osmangazi ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan CHP’li isimlerin koltuğa yeni oturmasından kaynaklanan boşluk nedeniyle denetim mekanizmasının tam anlamıyla kontrol altına alınmamasını fırsat bilen guruplar tarafından organize edilen bir güruhun etkisiyle bir çöpün dahi toplanmadığını ifade eden vatandaşlar, çöp krizinin çözülmesini bekliyor.

“Vatandaş perişan oldu pislikten geçilmiyor”

Evlerinde kokudan duramadıklarını söyleyen ismini vermek istemeyen bir yurttaş, “Vatandaş perişan oldu pislikten geçilmiyor. Belediyeye çok kez pis olan yerlerle ilgili şikayette bulunmama rağmen geri dönüş olmadı. Belediye sadece meydan belediyeciliği mi yapıyor?” dedi.

Bir başka vatandaş ise; “Çöplerin böyle olması hoş bir görüntü değil. Bu belediye seçimlerinde insanların iyi düşünmesi lazım. Hastalık yapabilir temiz değil. Bursa için güzel bir durum değil. Buna bir çözüm bulmaları lazım” diye konuştu.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ