Zirvede Haber

Mücahit Yıldızhan; “KENT İÇİ ULAŞIMA NEFES ALDIRACAĞIZ”

Mücahit Yıldızhan; “KENT İÇİ ULAŞIMA NEFES ALDIRACAĞIZ”

CHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Adayı Veteriner Hekim Mücahit Yıldızhan 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri’ne ilişkin değerlendirmede bulundu. Osmangazi ilçesinde Belediye Başkan Adayı olan Erkan Aydın ile çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini vurgulayan Yıldızhan, ‘Vatandaşlardan büyük ilgi görüyoruz.” dedi.

“KENT İÇİ ULAŞIMA NEFES ALDIRACAĞIZ”

Bursa’da hayat pahalılığından ulaşıma kadar birçok sorun olduğunu söyleyen Yıldızhan, “Beklediğimizden çok daha fazla ilgi gördük.  Artık geçinemeyen vatandaşlar bize umut gözüyle bakıyorlar. Özellikle de emeklilerden görüyoruz. Ailelerin bütcelerine katkı sağlamak için bir çok projemiz var. Bunlardan biri, üreticiden alınan sebze, meyve, süt ve yoğurt gibi yiyeceklerin aracıları ortadan kaldırarak direkt tüketiciye ulaştıracağız. Bu konuda kararlıyız. Yapacağımız yeni yollar ile kent içi ulaşıma nefes aldıracağız. Seçim öncesi vatandaşlarımızdan aldığımız önerilerin bir çoğunu yaşama geçireceğiz. Halkın istediğini yapan bir belediye olacağız” dedi.

Osmangazi İlçesi’nde, Belediye Başkan Adayı olan Erkan Aydın ile çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini söyleyen Yıldızhan, ‘Vatandaşlardan büyük ilgi görüyoruz.” dedi.
Bursa’da, hayat pahalılığı, Suriyeliler, ulaşım sorununun artık dayanılmaz bir hal aldığını söyleyen Yıldızhan, “Beklediğimizden çok daha fazla ilgi gördük. Artık geçinemeyen vatandaşlar bize umut gözüyle bakıyorlar. Özellikle emekliler. Ailelerin bütcelerine katkı sağlamak için bir çok projemiz var. Bunlardan biri, üreticiden alınan sebze, meyve, süt ve yoğurt gibi yiyeceklerin aracıları ortadan kaldırarak direk tüketiciye ulaştıracağız. Bu konuda kararlıyız Yapacağımız yeni yollar ile kent içi ulaşıma nefes aldıracağız. Bursa’yı, toplu ulaşımda Türkiye’nin en /ahalı illeri arasında olmaktan çıkartacağız.Seçim öncesi vatandaşlarımızdan aldığımız önerilerin bir çoğunu yaşama geçireceğeiz. Halkının istediğini yapan bir belediye olacağız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ