Zirvede Haber

Expanscience Laboratuvarları Great Place To Work® sertifikalıdır.

Expanscience Laboratuvarları Great Place To Work® sertifikalıdır.

La Défense, 23/01/2024 – Laboratoires Expanscience, Fransa’daki genel merkezi, üretim ve ARGE tesislerinin yanı sıra uluslararası çaptaki tüm iştirakleri için Great Place to Work sertifikasını duyurdu. Anket sonuçları, çalışanların iyiliğinde önemli bir iyileşme olduğunu doğrularken, şirket ise  iş yerinde yaşam kalitesine ilişkin önemli anlaşmalar imzaladı.

2021’den bu yana misyon odaklı bir şirket olarak bu sertifika, Expanscience’ın impACT stratejisinde, yani özellikle çalışanların kendi gelişimlerinin aracısı olmalarına yardımcı olmayı ve daha kapsayıcı ve destekleyici bir ortam oluşturmayı amaçlayan 2030 KSS yol haritasında yeni bir adıma işaret ediyor.

Anketin sonuçları, bu hedefe ulaşmak için alınan önlemlerin etkisini ve etkinliğini ölçmek için kullanılır. Expanscience’ın güven endeksinde[1]  genel puanı %73 oldu. Çalışanların %87’si şirkette çalışmaktan gurur duyduklarını söylüyor.

Benzer şekilde, çalışanların %87’si Expanscience’ın çalışanlarının ebeveynliğini desteklediğine inanıyor. Şirketin, iş hayatından kopma ile  mücadele etmek ve tamamen DNA’sının bir parçası olan iş/yaşam dengesini destekleyen koşulları sağlamak amacıyla ebeveynleri desteklemeye yönelik eylemleri genel olarak övgüyle karşılandı.

Bunlar ümit verici sonuçlardır ve şirket, birkaç ay önce İşyerinde Yaşam Kalitesi (Quality of Life at Work – QLW) ve Mesleki Eşitlik (Professional Equality) konularında önemli anlaşmaların oybirliğiyle imzalanmasıyla çalışanlarına olan bağlılığını bir kere daha teyit etti.

These agreements – such as extra support for parents and equal opportunities, a new policy on flexible working, menstrual leave, etc. – enable employees to remain engaged through their development and well-being, and have marked a significant step in the evolution of the company’s social policy.

Ebeveynler için ekstra destek ve fırsat eşitliği, esnek çalışma konusunda yeni bir politika, ihtiyaç izni vb. gibi bu anlaşmalar, çalışanların gelişimleri  ve iyilikleri yoluyla bağlılıklarını sürdürmelerine olanak tanıyor ve şirketin sosyal politikalarının gelişiminde önemli bir adıma işaret ediyor.

 “Great Place to Work” Nedir?
Great Place to Work, çalışanların deneyimlerini değerlendirir ve kuruluşların işyerinde refah ve ekonomik performans üzerindeki etkilerini güçlendirmelerine yardımcı olur. Denetimden sonra sertifikasyon seçeneği var; Great Place to Work ödülü, çalışmak için iyi şirketlere veriliyor. Sertifikalı olabilmek için bir kuruluşun ankette minimum %65 oranında olumlu yanıt alması gerekir.

Laboratoires Expanscience Hakkında: İyi bir sebebiniz olmadan her şeyinizi vermezsiniz. Expanscience olarak biz misyon odaklı bir şirketiz ve amacımız, en gencinden en yaşlısına kadar tüm bireylerin refahlarını şekillendirmelerine yardımcı olmaktır. 70 yılı aşkın bir süredir bizi ilerleme, araştırma yapma ve yenilenme yolunda motive eden şey budur. Bağımsızlık bizim yaşam kaynağımız. 100’den fazla ülkede ürünleri, Mustela ve Babo Botanicals gibi markalarıyla %100 aile işletmesi olan Fransız bir şirketiz. Bizim için net olan şey şudur: insanların refahı gezegenin refahından ayrı tutulamaz ve bunu sağlamak hepimizin sorumluluğundadır. Toplum ve çevre üzerindeki olumlu etkimiz B Corp etiketiyle onaylandı ve KSS programımız “impACT” aracılığıyla olumlu, yenileyici etkileri olan bir şirket olmayı taahhüt ediyoruz.

Laboratoires Expanscience’a genel bir bakış:

  • 1950 yılında kuruldu
  • Dört faaliyet alanı: Dermokozmetikler, Dermatoloji, Romatoloji, Kozmetik Aktif Bileşenler
  • 2022 cirosu: %77’si uluslararası satışlardan elde edilen 324 milyon Euro
  • 1161 çalışan ve 14 iştirak
  • %2,4’ü araştırma ve geliştirmeye yatırılan ciro
  • Daha fazlası için: www.expanscience.com
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ