Zirvede Haber

Yatırımlarla Güçlenen Bodrum Mutfak Mobilya Yüzde 47 Büyüdü 2024Yılında Yeşil Enerjiye Yatırım Yapacak

Yatırımlarla Güçlenen Bodrum Mutfak Mobilya Yüzde 47 Büyüdü  2024Yılında Yeşil Enerjiye Yatırım Yapacak

Bodrum’unilk hazır mutfak üretimini gerçekleştiren ve sektöre öncü olacak işbirliklerine imza atan Bodrum Mutfak Mobilya, 2023 yılını değerlendirdi ve 2024yılı hedeflerini açıkladı. 2023 yılında 7000 metrekarelik üretim tesisindeki makinaparkurunu genişleterek üretim kapasitesini yüzde 45 artırdıklarını söyleyenBodrum Mutfak Mobilya Kurucusu Mustafa Güneri, “2024 yılında da yüzde 40 büyümehedefliyoruz. Mağaza ve üretim tesisimizde kullanımına başladığımız güneşenerji panelleri ile sürdürülebilir bir gelecek için önemli bir adım attık. 2024yılında da yenilenebilir enerji konularındaki yatırımlarını sürdürmeye devamedeceğiz” dedi.

2023 yılını sektördeki başarılı yatırımlar, mutfak trendleriile kullanıcı ihtiyaçlarına uygun tasarımlar ve stratejik iş birlikleriyle dolubir dönem olarak değerlendiren BodrumMutfak Mobilya Kurucusu Mustafa Güneri, “Bu yılın en önemli yatırımlarındanbirini makine parkurunda gerçekleştirdik. Yurt dışından özel olarak getirilenyüksek teknolojili makinalar ile üretim kapasitemizi yüzde 45 oranındaartırarak, 2023 yılını güçlü bir şekilde tamamlamaya hazırlanıyoruz. Hedeflerimizarasında yer alan ciroda yüzde 47’lik bir büyümeyi başarıyla gerçekleştirirken,ülkemizdeki ekonomik zorluklara rağmen adet bazında yüzde 23’lük bir artış eldeederek başarılı bir performans sergiledik. Ayrıca Tepta Aydınlatma ile işbirliği yaparak bünyemize aydınlatma danışmanlığı hizmetini de ekledik. Aynızamanda dünyanın önde gelen markaları ile yapılan iş birlikleri sayesinde,müşterilerimize ayrıcalıklı bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Bu önemliadımlarla önümüzdeki yıl içerisinde müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayadevam ederek sektörde önemli rekabet avantajı sağlayacağız” dedi.

Güneş Enerji Santralleri İle ÇevreselEtkiyi Minimize Ediyor

Geleceknesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma sorumluluğunun bilincinde olarak,yeşil enerjiye yatırımlara başladıklarını belirten Güneri, “2024’e girerken küresel ölçekte artan karbon ayak iziendişeleri ve sürdürülebilirlik konusundaki küresel eğilimleri göz önünealdığımızda, bu alandaki çalışmalarımızın ne denli kritik olduğunu biliyoruz. Karbonayak izi ve sürdürülebilirlik, iş dünyasında ve toplumda giderek daha fazlaönem kazanmakta. Sorumluluklarının farkında olan bir şirket olarak 2023 yılındada bu alanda faaliyet gösterdik. Üretim tesisimiz ve mağazamızda Güneş Enerji Sistemi(GES)ile tükettiğimiz enerjinin çoğunluğunu karşılar hale geldik. 2024 yılında da buçalışmalarımızın kapsamını artırarak; çevresel etkimizi en aza indirme ve doğalkaynakları daha verimli kullanma konularında liderlik yapma vizyonuyla,sürdürülebilirlik adına yeni projeler hayata geçireceğiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ