Zirvede Haber

Krize Doğru Yol’dan Tepki!

Krize Doğru Yol’dan Tepki!

“Türkiye’nin şerefini birkaç euroya satmadılar!”

Konuya Doğru Yol Partisi cephesinde sert tepki geldi. DYP Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Memet Ali Şaşi; ” Bilginiz dahilinde olması için paylaşmak istedim ki; Bugün Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası’nın sahibi Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa finalinde Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da TSİ 20.45’te kozlarını paylaşacaktı. Ancak Fenerbahçe’nin ve Galatasaray’ın Atatürk tişörtleri ve pankartlarla ısınmaya çıkmasına Suudili yetkililerin izin vermemesinden dolayı iki kulüp mücadeleyi oynamama kararı aldı.

Ali Koç ve Okan Buruk’tan da açıklama geldi bu hususta;

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yaşananların ardından “Atatürk yoksa Türkiye de yok! Biz de yokuz, maç da yok!” dedi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise “Maç oynanmayacak, dönüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalarından ötürü Kulüp başkanlarını tebrik ederim, Kendi Manevi ve Kültürel değerlerine sahip çıkan bir Milletin ONURLU DURUŞUNU sergilediler, Milli değerlerimize böylesi bir saygısızlık kesinlikle kabul edilemez. Bu hususta gerekli tepkiyi parti olarak göstermemiz gerekiyor. Hiç kimsenin, hiçbir devletin bir başka Devletin Milli değerlerine SAYGISIZLIK yapmak gibi bir lüksü olamaz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlığı ve bekası daimdir ve bu böylede kalacaktır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ