Zirvede Haber

Gökçelik’e “OSB’lerin Yıldızları” ödülü – OSBÜK’ten Gökçelik’e ödül

Gökçelik’e “OSB’lerin Yıldızları” ödülü  – OSBÜK’ten Gökçelik’e ödül

OSBÜK tarafından organize edilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen OSB Yıldızları Araştırması 2023 Ödül Töreni’nde “OSB’lerde Satışını En Çok Artıran Firma” kategorisinde Bursalı Gökçelik ikinci sırada yer alarak ödüle layık görüldü.

Merkezi Ankara’da bulunan ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu olan OSBÜK’ün her yıl düzenlemiş olduğu “OSB’lerin Yıldızları” ödüllerinde bu yıl Bursa’dan Gökçelik firması ikinci olarak ödülünü Bakan Kacır’ın elinden aldı.

Çok sayıda OSB ve firma temsilcisinin katıldığı tören, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Abdurrahman Aydın, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Ahmet Şimşek, OSBÜK Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Koordinasyon Dairesi Başkanı Abdullah Başar ve Türk Patent Kurumu Başkanı Prof. Dr. Muhammed Zeki Durak’ın katılımıyla Gebze Bilişim Vadisi’nde gerçekleşen törende 11 farklı kategoride 116 firmaya ödül verildi.

45 yıllık tecrübesiyle sektörüne öncülük eden ve ürünlerini dünyanın 70’ten fazla ülkesine satan Gökçelik, “OSB’lerde Satışını En Çok Artıran Firma” kategorisinde ikinci sırada yer alarak “OSB’lerin Yıldızları” ödülünün sahibi oldu. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve OSBÜK Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü tarafından verilen ödülü Gökçelik Genel Müdürü Zafer Barış Yazan teslim aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ