Zirvede Haber

XI. Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi’ne geri sayım başladı

XI. Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi’ne geri sayım başladı

XI. Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi (STZ’23), 14 Ekim 2023 Cumartesi günü WOW Hotels İstanbul’da yapılacak. Ana teması “Satınalma ve Tedarik Zincirinde Memleket Meselesi. Dayanıklılık ve Dijital Adaptasyon” olan zirveye, bu yıl da hem dünyadan hem de Türkiye’den 500’ün üzerinden üst düzey iş insanı katılacak.

Satınalma sektörünün en büyük ve tek buluşma platformu olan zirve, 2010 yılından bu yana Satınalma Yöneticileri ve Profesyonelleri Derneği (TÜSAYDER) tarafından organize ediliyor.

Türkiye’de aynı çatı altında, 6 binden fazla satın alma yöneticisine bilgi veren ve mesleki gelişimlerinde öncülük eden TÜSAYDER, zirvenin ana temasını memleket meselesi olarak gördüğü “Dayanıklılık ve Dijital Adaptasyon” olarak belirledi.

2010 yılından bu yana TÜSAYDER tarafından her yıl düzenlenen zirvede bu yıl; Dayanıklılık, Glokalizasyon, Dijitalisazyon ve Yapay Zeka konularına dair tüm gelişmeler geniş kapsamlı olarak ele alınacak, dünya ekonomi sistemini değiştirecek geleceğin teknolojisi olarak nitelendirilen yapay zeka uygulamalarıyla ilgili sunumlar gerçekleştirilecek.

Zirvede ayrıca, Türkiye’nin doğru kaynak kullanımı ile kendine yeten bir ülke konumuna gelmesinin de altı çizilecek. STZ’23, 14 Ekim 2023 Cumartesi günü İstanbul / Yeşilköy, WOW Hotels ve Kongre Merkezi’nde tüm gün gerçekleştirilecek.

Satın alma profesyonellerine katılım ücretsizdir.

TÜSAYDER Hakkında

Satınalma Yöneticileri ve Profesyonelleri Derneği (TÜSAYDER), satınalma profesyonelinin aynı çatı altında toplandığı; Türkiye’yi “Satınalma ve Tedarik” konularında uluslarası alanda temsil eden ilk ve tek dernektir. TÜSAYDER üyeleri, 25 milyar USD’i aşan satınalma karar gücü ile ülke ekonomisine yön vermektedir. TÜSAYDER aynı zamanda, Uluslararası Satınalma ve Tedarik Yönetimi Federasyonu’na üye olarak Türkiye’yi bu konuda uluslararası alanda temsil eden ilk ve tek dernektir ve IFPSM üyeliği sayesinde ülkemizdeki firmaları tüm dünyaya tanıtma gücüne sahiptir.

www.tusayder.org

www.satinalmazirvesi.org

TÜSAYDER Yönetim Kurulu:

Meriç Atalay, Yönetim Kurulu Başkanı, Tavuk Dünyası Tedarik Zinciri GMY

Dr. Sevgi Yılmaz, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd., Mondes Global Kurucu

Dr. Mehmet Sarıdoğan, Genel Sekreter, Torun Metal Tedarik Zinciri Direktörü

Orkun Necioğlu, Sayman Üye, Tavuk Dünyası Satın Alma ve Dış Ticaret Direktörü

Hakan Cihanoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi, Tavuk Dünyası Satın Alma Müdürü

Metehan Demirci, Yönetim Kurulu Üyesi, Borusan Holding Satın Alma Yöneticisi

Şenol Altuntaş, Arke Asansör, Tedarik Zinciri Direktörü

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ