Zirvede Haber

BBP Osmangazi; Vatandaşın elini tutarak siyasete farklı bir tat katmak hedefimiz olacak

BBP Osmangazi; Vatandaşın elini tutarak siyasete farklı bir tat katmak hedefimiz olacak

Atatürk Merinos Kongre Salonu Hüdevandigar Salonu’nda gerçekleşen 8’nci Olağan Kongre BBP Osmangazi’de “Sancak Nöbetini” Mahmut Yayla ve ekibi devir aldı. Kongreye siyasi parti ve STK temsilcileri de katılarak politikada “Birlik” mesajı verdi.

Ney dinletisi ile misafirlerin karşılandığı kongrede Kur-an’ı Kerim Tilaveti ve ardından saygı duruşu ve İstiklal Marsı ile devam etti.

Alperen Ocakları tanıtım film gösterisinin ardından divan seçimine geçilen kongrede geçmiş faaliyet raporu ve mali rapor ibra edildi.

Partililer ve BBP’ye gönül verenlerin dışında siyasi partilerden de çok yoğun bir katılım gerçekleşti. Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, İl Başkanı Haldun Filizli, Alperen Ocakları İl Başkanı Bedirhan Bedir, ASKON İngiltere Başkanı ve BBP 28. Dönem Milletvekili Ceyhan İnci, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, DSP Bursa İl Başkanı Cahit Akıncı, Ak Pari İl Başkan Yardımcıları Nureddin Özbağkıran ve Orhan Aygün, Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş, Yeniden Refah Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Yunus Koçak, Saadet Partisi Osmangazi İlçe Teşkilat Başkanı Şenol Göksel, CHP İl Başkan Yardımcısı Ayhan Döner, Deva Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Alparslan, Adil Türkiye Partisi, Genel Başkan Yardımcısı İrfan Özen, Adil Türkiye Partisi İl Başkanı Ercan Yılmaz, BİHMED Başkanı Kadir Oruç, Konyalılar Derneği Başkanı Musa Bozkurt, Sivaslılar Derneği Yönetim Kurulu, TR Düşünce Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Bayrak ve BBP İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile BBP Gönüldaşları geniş bir katılım sağladı.

Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfaltlı, Mahmut Yayla ve Yönetimine başarılar dilerken; “Ülkenin sorunlarını birlik ve beraberliğimizin sağladığı katkıyla çözmekten başka şansımız yok. Ya hep birlikte var olacağız yada hep birlikte yaşayacağız. Bugün hükümetimizin izlediği yol her ne kadar içlerinde bazı eksiklikler varsa da yapılması gereken seçenektir. BBP Kadroları olarak milletimizin hayallerinin peşkeş çekilmesine müsaade etmeyeceğiz!” dedi.

İlçe Başkanı Mahmut Yayla, millete hizmet yolunda var olacağını, güçlü, iradeli ve kararlı bir ekiple 31 Mart seçimlerine hazır olduğunu söyledi. Yayla, geçmişiyle övünen geleceğe yön veren bir siyasi partinin mensubu olmaktan gurur duyduğunu belirterek; “Büyük Birlik ailesinin bir ferdi olarak 1 milyona yaklaşan kendi içinde başlı başına bir metropol büyükşehir olan ilçemizde yarasını sarmadığımız, dertlerini çözmek için çaba harcadığımız, evine ekmek götürebilmenin derdine düşüp günlük hayata tutunmaya çalışan vatandaşın elini tutarak siyasete farklı bir tat katmak hedefimiz olacak. Halkımızın teveccühü ile gönüllerde hep ikinci partiyiz. Neden birinci parti olmayalım ki. Ama bunun için çalışmalı, halkımıza dokunmalı ve paylaşımcı olmalıyız. Umutsuz değiliz, umut olduğu sürece peşinden koşacağız” dedi. “ dedi.

Konuşmaların ardından tek aday olarak 178 Delegenin oyları ile seçilen BBP Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı Tarafından rozetleri takıldı.

Yönetim Kurulu

MAHMUT YAYLA İLÇE BAŞKANI

Yönetim Kurulu

MERGÜL DEMİRCAN, ERDAL TATLI, VEYSEL YILDIZ, HASAN ABACI, HANİFE BAYER, AHMET BAYER, SABAHAT YAYLA, FATİH BIYIĞIBÜYÜKOĞLU, HACER ABACI, SADIK BIYIĞIBÜYÜKOĞLU, GÜLİZ YAVAŞ, ALİ EROL, ENVER YAVAŞ, METİN TUNAY, EMRE BALLI, FERHAT YILMAZ,

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ