Zirvede Haber

NESRİN FUAT BURSALI İLKOKULU’NDAN BABALIK EĞİTİMİ

NESRİN FUAT BURSALI İLKOKULU’NDAN BABALIK EĞİTİMİ

Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu AÇEV tarafından geliştirilen “Baba Destek Programı” kapsamında velilere babalık eğitimi verildi.

AÇEV tarafından geliştirilen Baba Destek Programı ile 3-6 yaş ve 7-11 yaş arasında çocuğu olan babalara destek eğitimleri verilmeye başlandı.

Proje ile birlikte babaların çocuklarını destekleyici ve demokratik tutumlar geliştirmelerini sağlamak ve gelişimlerinin iyi olma halinin en üst seviyede gerçekleşmesini desteklemeyi amaçlanıyor. Proje süresince babaların çocuklarının bakımında ve gelişiminde sorumluluklarını fark etmeleri ve buna uygun tutumlar geliştirmelerini, çocukları ile karşılıklı ve yakın bir ilişki kurmalarını, çocuklarına zaman ayırmalarını, onlarla etkileşim içinde olmalarını, şiddetin hiçbir türünü uygulamamalarını, çocuklarının eğitim süreçlerine katılmalarını hedefliyor.

Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirilen BADEP programının tanıtım ve bilgilendirme toplantısına yoğun ilgi gösteren babaları, Müdür Yardımcısı İbrahim KAYA, Nilüfer Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Özgür ÖZDEMİR ve BADEP Projesi Eğitmeni Hasan Ali Yücel İlkokulu Müdür Yardımcısı Erdem ÖNAL karşıladı. Toplantı sonunda okulumuz velileri arasından oluşturulan 4 grup katılımcı ile eğitim planlaması yapıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ